Sexe, futbol & altres coses importants…

Sexo, fútbol & otras cosas importantes…Sex, football & other important stuff…PhotobucketKONTRAPUNKTPhotobucket3 performance-instalacions interactives: KONTRAPUNKT / DOS. / AUF WIEDERSEHEN s’estrenà el passat agost al Sommerfest 08 a Berlin, dins el marc del programa d’intercanvi cultural entre Barcelona i Berlin, B2B, promogut per l’Antic Teatre (Barcelona) i Piatto Forte – Duplikat Records (Berlin). Aquest programa vol potenciar la investigació i l’intercanvi d’experiències entre artistes de l’àmbit de les arts escèniques i àudiovisuals no convencionals, així com facilitar la mobilitat dels creadors.

Sexo, fútbol & otras cosas importantes… 3 performance-instalaciones interactivas: KONTRAPUNKT / DOS. / AUF WIEDERSEHEN se estrenó el pasado agosto en el Sommerfest 08 en Berlín, en el marco del programa de intercambio cultural entre Barcelona y Berlín, B2B, promovido por l’Antic Teatre (Barcelona) y Piatto Forte – Duplikat Records (Berlín). Este programa quiere potenciar la investigación y el intercambio de experiencias entre artistas del ámbito de las artes escénicas y audiovisuales no convencionales, así como facilitar la movilidad de los creadores.

Sex, football & other important stuff… 3 interactive performance-installations: KONTRAPUNKT / TWO. / AUF WIEDERSEHEN was released last August in the Sommerfest 08 in Berlin, within the framework of the program of cultural exchange between Barcelona and Berlin, B2B, promoted by l’Antic Teatre (Barcelona) and Piatto Forte – Duplikat Records (Berlin). This program wants to promote the research and the exchange of experiences among artists who work on non conventional scenic arts and audiovisuals, as well as to facilitate the mobility of the creators.

 

PhotobucketDOS. PhotobucketPhotobucket

És una col·laboració de SEMOLÍNIKA amb SOMATIC AV, media design agency d’origen italià, residents a Berlin. Dissenyen hardware integrat i software per a instal·lacions interactives i entorns d’immersió basats en anàlisi de so en temps real, processament de so, composició musical, síntesi de vídeo, rendering de vídeo 3D en temps real, i vídeo tracking.

Es una colaboración con SOMATIC AV, media design agency de origen italiano, residentes en Berlín. Diseñan hardware integrado y software para instalaciones interactivas y entornos de inmersión basados en análisis de sonido en tiempo real, procesamiento de sonido, composición musical, síntesis de vídeo, rendering de vídeo 3D en tiempo real, y vídeo tracking.

 It is a collaboration with SOMATIC AV, an Italian media design agency resident in Berlin. They design integrated hardware and software systems for interactive installations and immersive environments based on realtime sound analysis, sound processing, musical composition, video synthesis, realtime 3D video rendering, video tracking.

 PhotobucketAUF WIEDERSEHENPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Acerca de Semolínika Tomic

cat/// esp/// eng///____________ Semolinika Tomic és artista multidisciplinar d'origen croat que viu a Barcelona des de 1985. Després de treballar amb diverses companyies i artistes, i amb una experiència de vuit anys amb la companyia La Fura dels Baus (1995-2003), el 1998 crea la seva pròpia companyia, i des de 2003 dirigeix L'Antic Teatre - L'Espai de Creació, a Barcelona. En les seves creacions: Lenin is Mine?, Descobrint Lenin a l'Antàrtida, Body Safe(er), Sexe, futbol & altres coses importants...,
On som?, Géminis, Oxigen, Coto de Casa desenvolupa un treball personal basat en la seva pròpia experiència. ____________________________________________________ Semolinika Tomic es artista multidisciplinar, de origen croata que vive en Barcelona desde 1985. Después de trabajar con varias compañías y artistas, y con una experiencia de ocho años con la compañía La Fura (1995-2003), en 1998 crea su propia compañía, y desde 2003 dirige Antic Teatre - Espai de Creació, en Barcelona. En sus creaciones: Lenin is Mine?, Descubriendo Lenin en la Antártida, Body Safe (er), Sexo, fútbol & otras cosas importantes ..., 
 Dónde estamos?, Géminis, Oxígeno, Coto de Casa... desarrolla un trabajo personal basado en su propia experiencia.______________________________________ Semolínika Tomic is a multidisciplinary artist, born in Croatia and living in Barcelona since 1985. After working with several companies and artists, and an experience of eight years with the company La Fura dels Baus (1995-2003), in 1998 he founded his own company, and since 2003 directs the Antic Teatre -Espai de Creacio in Barcelona. In his creations Lenin is Mine?, DISCOVERING LENIN AT THE ANTARCTICA , Body Safe (er), Sex, football & other important things ... 
 (¿WHERE WE ARE?), Gemini, Oxygen, Coto de Casa developing a personal work based in his own experience.
Esta entrada fue publicada en General y etiquetada . Guarda el enlace permanente.