La Barcelona pija organitza un festival alternatiu

Qui sap si per una sobtada erupció de mala consciència, al juliol els nostres burgesos romandran a ciutat. O potser és que l’interès musical del Grec ja fa temps que minvà. Sigui com sigui, el fet és que a l’estiu tindrem un nou festival de música, una miscel·lània batejada com Festival dels Jardins de Pedralbes. La gent dels gremis del cava i les assegurances hi posen la meitat dels calés, i el Conde/comte de Godó, l’altaveu mediàtic. El festival s’afegeix als certàmens d’estiu que les entitats bancàries organitzen per a solaç i esbargiment vespral dels pedralbins qui, ensopits per tant de sol i salobre en llurs banys de mar a la Costa Brava, somiegen en les nits de Ravello i la Costa Amalfitana. Val a dir que aquests festivals no acostumen a servar cap criteri artístic, i més aviat són un totum revolutum on podeu trobar, sense ordre ni concert, el soft jazz ensopit de la Diana Krall, estrelles de rock geriàtric, cantants de pop espanyol que sojornen a Miami, ballet clàssic, un bailaor, Verdi ficat amb calçador… qualité pasteuritzada o la mena de música que forneix el muzzak de La Roca Village. Ben mirat, la burgesia que tenim no dóna per gaire més. Ara, no els reca pas d’amollar 120 euros per veure Dylan i taral·larejar Like a Rolling Stone, per tal com encara els resta algun bri de rebel·lia adolescent.

sigue aquí:

http://www.nuvol.com/noticies/jardins-de-pedralbes/?fb_action_ids=10201210573093433&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210201210573093433%22%3A323152021145207%7D&action_type_map=%7B%2210201210573093433%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Acerca de Semolínika Tomic

cat/// esp/// eng///____________ Semolinika Tomic és artista multidisciplinar d'origen croat que viu a Barcelona des de 1985. Després de treballar amb diverses companyies i artistes, i amb una experiència de vuit anys amb la companyia La Fura dels Baus (1995-2003), el 1998 crea la seva pròpia companyia, i des de 2003 dirigeix L'Antic Teatre - L'Espai de Creació, a Barcelona. En les seves creacions: Lenin is Mine?, Descobrint Lenin a l'Antàrtida, Body Safe(er), Sexe, futbol & altres coses importants...,
On som?, Géminis, Oxigen, Coto de Casa desenvolupa un treball personal basat en la seva pròpia experiència. ____________________________________________________ Semolinika Tomic es artista multidisciplinar, de origen croata que vive en Barcelona desde 1985. Después de trabajar con varias compañías y artistas, y con una experiencia de ocho años con la compañía La Fura (1995-2003), en 1998 crea su propia compañía, y desde 2003 dirige Antic Teatre - Espai de Creació, en Barcelona. En sus creaciones: Lenin is Mine?, Descubriendo Lenin en la Antártida, Body Safe (er), Sexo, fútbol & otras cosas importantes ..., 
 Dónde estamos?, Géminis, Oxígeno, Coto de Casa... desarrolla un trabajo personal basado en su propia experiencia.______________________________________ Semolínika Tomic is a multidisciplinary artist, born in Croatia and living in Barcelona since 1985. After working with several companies and artists, and an experience of eight years with the company La Fura dels Baus (1995-2003), in 1998 he founded his own company, and since 2003 directs the Antic Teatre -Espai de Creacio in Barcelona. In his creations Lenin is Mine?, DISCOVERING LENIN AT THE ANTARCTICA , Body Safe (er), Sex, football & other important things ... 
 (¿WHERE WE ARE?), Gemini, Oxygen, Coto de Casa developing a personal work based in his own experience.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.