CONVOCATÒRIA IN SITU
twitter facebook
IN SITU – Mostra de dansa contemporània és una mostra de peces en el marc de l’exposició ARTS EN MOVIMENT / La dansa contemporània a Catalunya, que es durà a terme a l’ARTS SANTA MÒNICA de Barcelona i que s’inaugurarà a l’octubre del 2012.

IN SITU vol ser un mitjà per donar visibilitat, reconeixement i context a la creació independent en dansa a Catalunya, per tal de donar oportunitat als artistes independents o col·lectius artístics a obrir el seu treball a noves experiències d’exhibició i ampliar l’accés a un públic més divers.
La mostra vol propiciar una situació d’intercanvi directe entre el públic, els artistes, i les propostes presentades. L’objectiu principal és contextualitzar les creacions, posant l’èmfasi en l’experiència de l’artista durant el procés de creació, obrint al públic les idees, les motivacions i les inquietuds darrere el treball.

Bases convocatòria
La convocatòria va dirigida a la selecció de creacions de dansa d’entre 10 i 20 minuts de durada, d’artistes independents o col·lectius artístics residents a Catalunya. Cada artista o col·lectiu només pot presentar una proposta. La convocatòria s’obre el dia 20 de maig i la data límit de presentació és el 8 de juliol.

Les necessitats tècniques dels treballs seleccionats hauran d’adaptar-se a les condicions de l’espai expositiu. Un comitè de selecció escollirà 6 propostes que es presentaran a la Mostra de dansa IN SITU a l’ARTS SANTA MÒNICA, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de novembre del 2012. La selecció final del comitè serà inapel·lable. Les propostes seleccionades seran recompensades amb un premi econòmic.Tots els detalls s’aniran publicant a les xarxes socials de facebook i a twitter.La notificació dels seleccionats es publicarà a facebook (In Situ) i a twitter (@InSitu_Mostra) la setmana del 23 de juliol.

El format de presentació de la mostra inclourà els següents elements: actuació (10/20 min) + vídeo documental del treball (5 min) + col·loqui amb el públic guiat per un moderador.

Com participar-hi
Per a participar a la convocatòria s’ha d’omplir el formulari on-line que trobareu a continuació: FORMULARI ON-LINE

Important
En cas de ser seleccionats els artistes hauran de facilitar material documental del procés de creació (entenent per documents: imatges, fotos, texts, vídeos, etc.). Amb aquest material, i juntament amb una petita entrevista al creador, es realitzarà un vídeo documental de 5 min. Per a realitzar aquest vídeo, es requerirà una certa disponibilitat durant el mes de setembre 2012. Les peces seleccionades per la Mostra no podran presentar diferències substancials amb el material enviat.
S’acceptaran propostes fins el dia 8 de juliol de 2012.

Per més informació contactar amb: mostrainsitu@gmail.com

Castellano CONVOCATORIA IN SITU

IN SITU – Mostra de dansa contemporània es una muestra de piezas en el marco de la exposición ARTS EN MOVIMENT / La dansa contemporània a Catalunya, que se exhibirá en el ARTS SANTA MÒNICA de Barcelona a partir de octubre de 2012.
IN SITU quiere ser un medio para dar visibilidad, reconocimiento y contexto a la creación independiente en danza en Cataluña, para dar oportunidad a los artistas independientes o colectivos artísticos de abrir su trabajo a nuevas experiencias de exhibición y ampliar el acceso a un público más diverso.
La muestra quiere propiciar una situación de intercambio directo entre el público, los artistas, y las propuestas presentadas. El objetivo principal es contextualizar las creaciones, poniendo énfasis en la experiencia del artista durante el proceso de creación, abriendo al público las ideas, las motivaciones y las inquietudes detrás del trabajo.

Bases convocatoria
Convocatoria dirigida a la selección de creaciones de danza contemporánea de entre 10 y 20 minutos de duración, de artistas independientes o colectivos artísticos residentes en Cataluña. Cada artista o colectivo sólo podrá presentar una propuesta. Fecha límite de presentación es el 8 de julio.

Selección a cargo de un comité de profesionales del sector de la danza contemporánea. Las propuestas seleccionadas se presentarán en IN SITU – Mostra de dansa contemporània, que tendrá lugar los días 16 y 17 de noviembre de 2012en ARTS Santa Mónica de Barcelona en el marco de la exposición ARTS EN MOVIMENT – La dansa contemporània a Catalunya, que se inaugurará en octubre de 2012.

Cómo participar
Para participar en la convocatoria es necesario rellenar el documento on-line que encontraréis a continuación: FORMULARIO ON-LINE

Importante
En caso de ser seleccionados los artistas deberán facilitar material documental del proceso de creación (entendiendo por documentos: imágenes, fotos, textos, vídeos, etc.). Con este material, y junto con una pequeña entrevista al creador, se realizará un video documental de 5 minutos por cada trabajo presentado. Para realizar este vídeo, se requerirá una cierta disponibilidad durante el mes de septiembre 2012.
Las piezas seleccionadas para la Muestra no podrán presentar diferencias sustanciales con el material enviado.
Se aceptarán propuestas hasta el día 8 de julio de 2012.
Para más información contactar con: mostrainsitu@gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.