Convocatòria Hermann Bonnín del Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa per a projectes escènics amb un marcat perfil experimental

El Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa obre la quarta convocatòria Hermann Bonnín per a projectes escènics amb un marcat perfil experimental. La convocatòria estarà oberta des del 2 d’abril fins al 19 de maig del 2024. 

En el marc del seu interès per formar part de l’ecosistema de la creació contemporània a Barcelona, el Centre de les Arts Lliures anuncia la quarta edició de la convocatòria oberta de projectes escènics Hermann Bonnín. Aquesta convocatòria té el propòsit de donar suport econòmic i logístic a la creació independent de les arts escèniques contemporànies. Una proposta que vol promoure la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies i, alhora, participar en l’entramat creatiu que fa possible les pràctiques híbrides. La convocatòria estarà oberta del 2 d’abril al 19 de maig (ambdós inclosos).

LA CONVOCATÒRIA
La convocatòria cerca premiar dos projectes destinats a produir-se i exhibir-se durant la temporada 2025-26 del Centre de les Arts Lliures. Cada projecte tindrà una dotació de 15.000 € (més l’IVA corresponent) per a la coproducció d’un projecte escènic vinculat a un artista o col·lectiu professional independent que pugui disposar d’entitat jurídica pròpia.
Les propostes escèniques poden partir de naturaleses diverses: visuals, textuals, objectuals, performàtiques, documentals, etc.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
Cal enviar el projecte, el currículum i un pressupost de producció a través d’aquest formulari (també enllaçat a les bases) abans del 19 de maig.

CALENDARI DE LA CONVOCATÒRIA

  • Publicació de la convocatòria: 2 d’abril del 2024
  • Finalització de la convocatòria oberta: 19 de maig del 2024
  • Publicació de la resolució: 3 de juny del 2024
  • Exhibició PostBrossa 2024-25: al llarg de la temporada artística 2024-25 (entre el novembre del 2024 i el juliol del 2025)

SUPORT A LA CREACIÓ
Des de la seva obertura, el 16 de desembre del 2021, el Centre de les Arts Lliures ha treballat per promoure la creació contemporània, pel compromís amb el sector artístic i per la defensa llegat de Joan Brossa. Com a fàbrica de creació, la institució és un espai obert, que aposta per actuar en xarxa, generant aliances amb agents privats i públics i col·laborant amb institucions educatives i professionals dels diversos sectors creatius i compleix una vocació pública, artística i social.
Per al 2024, la institució ha desplegat un programa de convocatòries obertes en diversos camps amb una dotació total de 74.000 €.

This entry was posted in Ayudas a la creación, Ayudas a la producción. Bookmark the permalink.