— MuroTRON

Motors de creació

17 de diciembre en La Mutant

El projecte Motors de Creació de l’APDCV (Associació de Professionals de Dansa de la Comunitat Valenciana) es centra en compartir amb el sector artístic, professional i el públic en general els processos de creació d’artistes de dansa i/o, pel seu interès específic, altres artistes de les arts escèniques o performatives.

A partir de les pràctiques artístiques de les artistes valencianes Paula Romero i Sandra Gómez, les artistes Aitana Cordero i Juan Diego Calzada/ Isabel do Diego han establert un diàleg respectivament, per compartir les pràctiques amb un grup de persones que han participat en un taller a l’IVAM i l’altre a Espai LaGranja, també respectivament.

Les mostres que es presenten a La Mutant, són el resultat doncs del diàleg sobre les pràctiques i el processos de creació, fruit de la interacció entre Paula Romero i Aitana Cordero amb un grup de persones durant tres dies, i paral·lelament, de la interacció entre Sandra Gómez i  Juan Diego Calzada/ Isabel do Diego  amb un altre grup de persones també durant tres dies.

Motors de creació és doncs un espai obert al descobriment i anàlisi dels processos de creació de les artistes però a partir de les pràctiques artístiques, és a dir des de l’interior de la pròpia matèria de les metodologies, ferramentes i els processos de creació.

Fitxa artística

Paula Romero i Aitana Cordero, més les persones participants al taller desenvolupat a l’IVAM

Sandra Gómez i  Juan Diego Calzada/ Isabel do Diego , més les persones participants al taller desenvolupat a Espai LaGranja

El projecte ha sigut comissariat per Santiago Ribelles i produït per l’APDCV

Disseny: Vicente Ribelles

Más información y entradas: https://www.lamutant.com/portfolio-item/motors-creacio-apdcv/#tab-id-1.