— MuroTRON

El antisol negro

22 de marzo en el CC Convent de Sant Agustí

Vincent Moon presenta l’Antisol Negre al Convent de Sant Agustí, de la mà del Observatori de Video No Identificat i l’Institut français de Barcelona. Una sessió de live-cinema i jam-trance-music, on la projecció del film és tan sols una excusa per crear una escletxa en el present. Un viatge d’inspiració ritual que ens vol traslladar al món intermedi, a través de l’acústic i el visual.

Vincent Moon és un realitzador audiovisual independent de París. Compta amb una dilatada trajectòria de més de 20 anys en el món del film, i en els darrers anys ha viatjat arreu del món en la cerca de nous sons i formes rituals. Actualment es dedica a l’exploració de tonalitats i ritmes ancestrals, documentant tota mena de tradicions locals i de músiques de caire ritual.

Observatori de Vídeo No Identificat – Desorg Punt Org és un projecte de recerca de carácter intencional i temàtic. Es caracteritza per facilitar una crítica de la cultura i de la societat contemporània, utilitzant diferents estratègies derivades de l’ús ampli i heterodox del mitjà videogràfic, de la imatge estàtica i del context web.

Más información, entrada gratuita: https://conventagusti.com/blog/ovni-desorg-vincent-moon-convent/.