Tallers de performance GRESOL – BONNEMAISON

Benvinguts i benvingudes,

Des de l’Associació Gresol us informem i convidem a la nova proposta de Tallers de Performance del “Cicle de Dones d’Art d’Acció CARA A CARA” alCCD Francesca Bonnemaison Sant Pere més Baix 7  – 08003 Barcelona.
En aquesta edició tindrem la presència de l’artista Fina Miralles el dissabte16 de Juny de 9 a 14h.

Fina Miralles realitzarà el taller “La pràctica de l’art” dirigit de manera gratuïta als estudiants de centres d’educació artística, joves artistes, les sòcies de la Bonnemaison i grups seleccionats, a treballar directament amb ella sobre reflexions extretes de la seva trajectòria artística on tindrà cabuda la naturalesa –el paisatge i la pertinença-, allò conceptual, les estructures, i el buit com allò essencial.

Per assistir al taller empleneu el formulari d’inscripció adjunt i envieu-lo a montse@gresolart.com

Inscripcions del 5 al 12 de juny

Les places son limitades i s’inscriuran per ordre d’arribada.

 

Associació Gresol  –    CCD Francesca Bonnemaisom
www.gresolart.com

 

 

About gresolart

ENG Gresol, Library and Cultural Studies Centre is a non profit making cultural association founded in 2002 by the visual artists, Denys Blacker and Anet van de Elzen. Gresol began as a project to create a contemporary art library and archive and to organise events related to live art/performance art. The main aims of the association have been and continue to be; the exchange of knowlege and the promotion of contemporary art practices, in particular those practices related to live art and its creative process. The present board of Gresol: Denys Blacker - President, Montse Seró - Treasurer and Pilar Massa - Secretary.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.