CORPOLOGIA 8

CORPOLOGIA 

Nau Côclea – Centre de Creació Contemporània. Investigació, producció i exhibició de projectes de cultura i art contemporanis
http://naucoclea.com/


DISSABTE 28 JULIOL 2012

19 h. Dibuixants i models: Déjeuner sur l’herbe. Tothom és convidat a dibuixar o a fer de model a l’aire lliure fins que se’n vagi el sol. Amb l’assistència de Javier Garcés.
21 h. Corpologia 8 Encontre de performance.
Entrada lliure.
Sopar 10 euros només amb reserva a info@naucoclea.com

About gresolart

ENG Gresol, Library and Cultural Studies Centre is a non profit making cultural association founded in 2002 by the visual artists, Denys Blacker and Anet van de Elzen. Gresol began as a project to create a contemporary art library and archive and to organise events related to live art/performance art. The main aims of the association have been and continue to be; the exchange of knowlege and the promotion of contemporary art practices, in particular those practices related to live art and its creative process. The present board of Gresol: Denys Blacker - President, Montse Seró - Treasurer and Pilar Massa - Secretary.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.