Spiritual Boyfriends – Núria Guiu

Spiritual Boyfriends – Núria Guiu
16/06 – 19h

Foto: Giacomo Citton

 

DANSA / PERFORMANCE
CATALUNYA
CO-PRODUCCIÓ

Hiroshima continua apostant per la coreògrafa catalana Núria Guiu, artista associada a la sala des del 2015. Aquesta temporada, Hiroshima produeix la seva nova peça, Spiritual Boyfriends.

Spiritual Boyfriends continua amb la línia d’investigació de Likes, també creada i estrenada a Hiroshima la temporada 2017/2018. En aquesta nova peça la coreògrafa proposa una aproximació antropològica a determinades pràctiques físiques en relació a materials autobiogràfics i reflexions sobre la condició contemporània; a diferència de Likes, a Spiritual Boyfriends qüestiona les noves pràctiques espirituals que resulten de l’apropiació selectiva de diferents filosofies i cultes per part d’Occident. Aquests híbrids constitueixen una nova cerca del que és transcendent per a la societat contemporània i vénen a reemplaçar a les religions tradicionals.

Spiritual Boyfriends és a més una recerca iconogràfica de les pràctiques físiques que van conformar el ioga postural modern des dels seus orígens fins avui en dia. Sota quines formes, codis i símbols s’encarna l’espiritualitat avui en dia? Història documental i autobiogràfica s’enllacen en la dramatúrgia proposada per Guiu, per compondre un dispositiu coreogràfic que ens interpel·la. Spiritual Boyfriends pretén qüestionar les relacions possibles entre imatge, cos, poder, desig, espiritualitat i digitalització.

Direcció, coreografia i performer: Núria Guiu
Assistència artística: Esther Freixa, Sónia Gómez
Diseny escenari: Lola Belles
Foto y vídeo: Alice Brazzit
Col·laboració: Imma Avalos (Speculative Intimacy)
Diseny de llum: Joana Serra
Diseny de so: Telemanrec
Manager: Fani Benages
Residencia a: La Caldera (Barcelona), Sala Hiroshima (Barcelona), Cra’p (Mollet del Vallès)
Co-producció: Sala Hiroshima

Precio online: 8€
Precio taquilla: 10€
Precio para socios (sólo online): 6€. Descubre las ventajas del Club de Socios Hiroshima.

Se puede adquirir entradas aquí.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.