Grup de lectura/Grupo de lectura

 

Del 29 al 31 de març tindrà lloc a Barcelona el seminari «Coreografia desplegada. Situacions, moviments, objectes» on participaran importants pensadors d’àmbit internacional. Malgrat que el programa encara s’està tancant, s’ha organitzat un grup de lectura per familiaritzar-nos amb els discursos de pensadors rellevants i comprendre millor el contingut de les ponències. La primera sessió és dijous vinent, el 26 de gener. Les següents són el 9 i el 23 de febrer i el 8 i el 22 de març, sempre de 18h30 a 20h30 i el grup es reunirà a la Fundació Tàpies. Aquesta és una bona oportunitat per a tots aquells que entenem l’art com una manera d’obtenir coneixement des de diverses perspectives.

Aquí teniu els materials que llegirem per a les tres primeres sessions:

Primera sessió
How to Do Things with Art – The Meaning of Art’s Performativity, Dorothea von Hantelmann (Pàgines 8-21).
Segona sessió
RSVP, or: what can rhythm, scale, and format can do with art, Maria Lind (Pàgines 137-150).
Tercera sessió
Xavier Leroy’s research of research. Two case studies: Self-Unfinished and Untitled, Bojana Cvejić (Pàgines 253-265).

Els conductors del grup de lectura són: Yaiza Hernández, cap de Programes Públics del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA); Xavier Le Roy, coreògraf; Laurence Rassel, directora de la Fundació Antoni Tàpies i Quim Pujol, co-comissari de la Secció irregular del Mercat de les Flors. Idiomes: castellà i anglès.

Organització: Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Fundació Antoni Tàpies i Mercat de les Flors.

Del 29 al 31 de marzo tendrá lugar en Barcelona el seminario «Coreografia desplegada. Situaciones, movimientos, objetos» donde participarán importantes pensadores de ámbito internacional. Aunque el programa aún se está cerrando, se ha organizado un grupo de lectura para familiaritzarnos con los discursos de pensadores relevantes y comprender mejor el contenido de las ponencias. La primera sesión es el jueves próximo, el 26 de enero. Las siguientes son el 9 y el 23 de febrero y el 8 y el 22 de marzo, siempre de 18h30 a 20h30 y el grupo se reunirá en la Fundació Tàpies. Esta es una buena oportunidad para todos los que entendemos el arte como una manera de obtener conocimiento desde diferentes perspectivas.

Aquí tenéis los materiales que leeremos en las tres primeras sesiones:

Primera sesión
How to Do Things with Art – The Meaning of Art’s Performativity, Dorothea von Hantelmann (Páginas 8-21).
Segunda sesión
RSVP, or: what can rhythm, scale, and format can do with art, Maria Lind (Páginas 137-150).
Tercera sesión
Xavier Leroy’s research of research. Two case studies: Self-Unfinished and Untitled, Bojana Cvejić (Páginas 253-265).

Los conductores del grupo de lectura son: Yaiza Hernández, Encargada de Programas Públicos del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA); Xavier Le Roy, coreógrafo; Laurence Rassel, directora de la Fundació Antoni Tàpies y Quim Pujol, co-comisario de la Secció irregular del Mercat de les Flors. Idiomas: castellano e inglés.

Organización: Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Fundació Antoni Tàpies i Mercat de les Flors.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.