#mesdelvídeo

(català / castellano)

El pròxim 25 d’abril presentem la cinquena sessió amb una peça escènica de la coreògrafa madrilenya Cuqui Jerez, “The nowness mystery” i un treball de vídeo d’Amaia Urra, “Time-Wasters”.

Aquest mes tenim el plaer de col·laborar amb la la Mediateca del CaixaForum que, com a centre de documentació de mèdia art, ofereix al públic de la Secció Irregular el carnet gratuït, presentant l’entrada d’aquesta sessió.

La tarifa normal d’aquest carnet és de 6€ i dóna accés al servei de préstec de llibres, revistes, discos compactes i DVD’s, i també permet accedir al fons digitalitzat de media art. Per altra part facilita descomptes en les activitats de pagament al CaixaForum (50% de descompte) i la lliure consulta de la documentació dins les instal·lacions de la Mediateca.

A més a més, el divendres 4 de maig a les 19h s’organitza una visita comentada a la Mediateca del CaixaForum per conèixer de primera mà el fons d’aquest centre així com el seu funcionament.

Si vens a la Secció Irregular el pròxim 25 d’abril i estas interessat en conèixer la Mediateca del CaixaForum, fes la teva reserva aquí: seccioirregular@mercatflors.cat

Places limitades!

#mesdelvídeo

———————————————————————————————-

El próximo 25 de abril presentamos la quinta sesión con una pieza escénica de la coreógrafa madrileña Cuqui Jerez, “The nowness mystery” y un trabajo de vídeo de Amaia Urra, “Time-Wasters”.

Este mes tenemos el placer de colaborar con la la Mediateca del CaixaForum que, como centro de documentación de media arte, ofrece al público de la Sección Irregular el carné gratuito, presentando la entrada de esta sesión.

La tarifa normal de este carné es de 6€ y da acceso al servicio de préstamo de libros, revistas, discos compactos y DVD’s, así como también permite acceder al fondo digitalizado de media arte. Por otra parte facilita descuentos en las actividades de pago en el CaixaForum (50% de descuento) y la libre consulta de la documentación en las instalaciones de la Mediateca.

Además, el viernes 4 de mayo a las 19h se organiza una visita comentada en la Mediateca del CaixaForum para conocer de primera mano el fondo de este centro así como su funcionamiento.

Si vienes a la Sección Irregular el próximo 25 de abril y estás interesadx en conocer la Mediateca del CaixaForum, haz tu reserva aquí: seccioirregular@mercatflors.cat

Plazas limitadas!

#mesdelvídeo


Esta entrada fue publicada en Calendari. Guarda el enlace permanente.