Blak and Deker a Liminal GR

Liminal GR presenta: Back and decker

Sinopsi

BLAK AND DEKER és Adicció.

Adicció a voler cada cop més. És tenir 20 anys i voler-ne tenir 30. És no tenir por a res. És posar-se a prova. És supervivència. És diner fàcil i ràpid. És violència. És morbo a tot allò prohibit.

Meri i Vero es conèixen de de tota la vida; han crescut compartint les drogues i la mala vida del barri. Una nit qualsevol, resignades a no poder canviar les seves circumstàncies, una proposta donarà un tomb a les seves vides. Pasaran de tenir 20 euros al compte a tenir-ne 18.000 amagats entre la seva roba interior. A partir d’aquell moment, la contradicció entrarà a les seves vides, aconseguiran el que sempre havien volgut però, potser pagant un preu massa alt. Posaran en joc la seva amistat i la seves vides, pel que consideraven una causa justa. Es deixaran endur per luxes que abans desconeixien, descobriran fins on pot arribar el morbo i la violència de l’èsser humà i d’elles mateixes, però no podran deixar de preguntar-se on són els límits de tot plegat.

El que fan les fa sentir vives; els agrada però, saben que no està bé. I No deixen de repetir-se: “ Aquesta vegada és l’última; et juro que demà ho deixem”

Fitxa
Dramatúrgia: Estel Solé i Carla Garcia
Direcció: Roger Delmont
Intérprets:
Vero: Carla Garcia
Meri: Estel Solé
Homes: Christian Rodrigo
Espai escènic i vestuari: Velcro Produccions
Disseny de llums: Daniel Gener
Tècnic de llums: Cora Estival
Producció executiva: Velcro produccions
Producció: Maria Casas i Quima Farré
Fotografía: Roc Canals
Disseny del cartell: Roger Delmont

Agraïments especials:
Roc Canals
David Plana
Pau Roca
Maria casas
Mireia Farrarons
Sala Beckett (obrador)
Andrea Trepat

Backanddecker és una producció teatral realitzada en ocasió del tema “Dema ho deixo” del programa de difusió creativa Liminal Gr. Estrena a la Sala el off els dies 12 i 13 de juny de 2010.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.