LiminalGR Suspès.

Benvolguts amics,

El projecte Liminal es veu obligat a suspendre la seva activitat a causa de la falta d’ajuts o subvencions. Fins avui hem estat pendents d’una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que finalment ens ha estat denegada. Les característiques del projecte fan que sigui gairebé impossible portar-lo endavant només amb la taquilla o amb fons privats.

La sessió de reflexió del tema Casaments del proper dilluns 23 de juliol queda suspesa.

En relació a la Convocatòria de projectes impulsada en els darrers dies, el proper dilluns 23 de juliol a les 19h. serem a l’Antic Teatre per tal d’estudiar una solució amb les persones que havien presentat propostes. En la mesura que sigui possible intentarem salvar aquests projectes si comptem amb la complicitat dels seus creadors per tal de trobar una solució.

Poc a poc, el projecte Liminal s’havia anat consol·lidant  a la ciutat i per a l’equip de Liminal és una gran decepció no poder realitzar l’edició 2012.

Agraïm el suport i l’ànim rebut per tota la gent que ha participat o col·laborat amb Liminal Gr al llarg d’aquests anys.

Moltes gràcies

Equip Liminal

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to LiminalGR Suspès.

  1. R.All says:

    Noooooooooo!!!!! 🙁
    Ànims a tot l’equip de Liminal!!

  2. rubén says:

    De nou, ànims!

  3. Paola says:

    Quines conclusions s’han tret de la trobada?

  4. Liminal GR says:

    Encara estem reflexionant sobre el qué fer, però trobarem solucions…
    Gràcies per l’ànim!!!

Comments are closed.