— MuroTRON

IN_prescindibles #48


Estimades! Aquí estem una vegada més, encarant la 48 edició de IN_prescindibles (caldrà començar a pensar en una celebració…per a la 50!)

En aquest juliol tan acalorat obrirem quatre processos de creació que s’ estan coent i acompanyant conjuntament al llarg de 10 dies per alguns dels espais de la Fabra. Com es característic dels IN- prescindibles les propostes seleccionades estan en un moment processual, porós i flexible en el qual la presentació pública és un pas més per ajudar a entendre i evolucionar les pràctiques artístiques.

En aquestes sessions volem posar a l’espectador en la posició de testimoni per tal de compartir aquest moment de fragilitat i alhora de fortalesa que té la pràctica escènica, quan s’activa com a pràctica oberta i no com a obra tancada.

PROGRAMA
Malen Iturre __ Crura
Alberto Cortés __ One night at the golden bar
Beatriz Setién y Maia Villot __ Aurora-Ocaso
Matide Amigo __ MARCIAL – gimnasia O

>> ENTRADES <<