Qüestionari sobre l’ús creatiu d’Internet a les arts escèniques contemporànies de Barcelona

Benvolguts,

estic realitzant una recerca sobre l’ús d’Internet com a eina creativa a les arts escèniques contemporànies de Barcelona. Aquesta recerca és part d’una tesina per un Màster en Gestió Cultural que estic cursant a la London South Bank University.

He creat uns qüestionaris per a recopilar informació, un dirigit a espectadors i professionals d’arts escèniques (qüestionari audiència) i un altre per a CREADORS (només creadors) de les arts escèniques (qüestionari professionals). La recerca es fa concretament per a les arts escèniques que es fan a la Ciutat Comtal, és a dir, tant els creadors com els espectadors i professionals haurien de centrar la seva activitat, professional i/o cultural, a Barcelona.

Trobareu el qüestionari en català i anglès, per a aquells que domineu l’anglès i us sentiu còmodes amb l’idioma, podeu respondre en anglès, ja que els resultats es traduïran a aquest idioma, però el més important és que us feu entendre, si no sabeu com explicar-ho en anglès, contesteu en català o castellà.

Us apunto també que el qüestionari és anònim i la data serà analitzada com a tal.

El qüestionari té només 15/20 preguntes (depèn del qüestionari) i no trigareu més de 10 minuts a contestar-lo. A mi em seria de gran ajut que el contestéssiu, de veritat, ja que és important per la recerca. Teniu de temps una setmana ja que encara haig d’analitzar la data i s’apropa la data d’entrega, de totes maneres, us agraïria que el contestéssiu quan abans possible perquè si aconsegueixo la data necessària abans d’una setmana avançaria feina.

Us dono les gràcies per avançat per la vostra ajuda.

Una abraçada,

Marina Saura

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.