Qüestionari sobre l’ús creatiu d’Internet a les arts escèniques contemporànies de Barcelona

Benvolguts,

estic realitzant una recerca sobre l’ús d’Internet com a eina creativa a les arts escèniques contemporànies de Barcelona. Aquesta recerca és part d’una tesina per un Màster en Gestió Cultural que estic cursant a la London South Bank University.

He creat uns qüestionaris per a recopilar informació, un dirigit a espectadors i professionals d’arts escèniques (qüestionari audiència) i un altre per a CREADORS (només creadors) de les arts escèniques (qüestionari professionals). La recerca es fa concretament per a les arts escèniques que es fan a la Ciutat Comtal, és a dir, tant els creadors com els espectadors i professionals haurien de centrar la seva activitat, professional i/o cultural, a Barcelona.

Trobareu el qüestionari en català i anglès, per a aquells que domineu l’anglès i us sentiu còmodes amb l’idioma, podeu respondre en anglès, ja que els resultats es traduïran a aquest idioma, però el més important és que us feu entendre, si no sabeu com explicar-ho en anglès, contesteu en català o castellà.

Us apunto també que el qüestionari és anònim i la data serà analitzada com a tal.

El qüestionari té només 15/20 preguntes (depèn del qüestionari) i no trigareu més de 10 minuts a contestar-lo. A mi em seria de gran ajut que el contestéssiu, de veritat, ja que és important per la recerca. Teniu de temps una setmana ja que encara haig d’analitzar la data i s’apropa la data d’entrega, de totes maneres, us agraïria que el contestéssiu quan abans possible perquè si aconsegueixo la data necessària abans d’una setmana avançaria feina.

Us dono les gràcies per avançat per la vostra ajuda.

Una abraçada,

Marina Saura

Posted in Uncategorized | Comments Off on Qüestionari sobre l’ús creatiu d’Internet a les arts escèniques contemporànies de Barcelona

Primeres Connexions… Credits and Thanks

Idea original: Marina Saura
Ballarins: Elisenda Selvas i Dimitris Politis
Producció tècnica Barcelona: Marc Olivella i Lluís Castel
Producció tècnica London: Alex Anzemberger
Producció executiva: Marina Saura
Disseny gràfic: Paola Furlan
Fotografia: Gala Sicart, Paola Furlan i Francesco Caiazza.
Vídeo: Pep Guasch i Vera Hochkofler

Espai Londres: Trangallan, 61 Newington Green, Londres, N16 9PX
Espai Barcelona: Nau Ivanow, carrer d’Hondures, 28-30, 08027 Barcelona

Agraïments: Alina H. Dheere, Betty Janer, Carme Olivella, Eduard Llorens – Telenoika, Eva García – Transformas, Alesandra Scapin – Furtherfield, Hannah Smith, Jonathan Banatvala, Maurizio Vaccaro, Mikel Mas – Cornelius Films, Nuria Marquès – Hangar, Mireia Gonzalez, Pau Cata – CerrCa, Paula Roush, Philip Sanderson, Pollie Barden, Ramon Rovira, Roser Cots, Sergi Raya – Harmonicus, Sergio Marcovich – La Virgen, Xavi Mitjans – Solucions Audiovisuals i molt especialment, a tot l’equip que ho ha fet possible. Milers de gracies a tots!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Original Idea: Marina Saura
Dancers: Elisenda Selvas and Dimitris Politis
Technical Producers Barcelona: Marc Olivella and Lluís Castel
Technical Producers London: Alex Anzemberger
Executive Producer: Marina Saura
Graphic Design: Paola Furlan
Photographers: Gala Sicart, Paola Furlan and Francesco Caiazza.
Video: Pep Guasch and Vera Hochkofler

Venue in London: Trangallan, 61 Newington Green, Londres, N16 9PX
Venue in Barcelona: Nau Ivanow, carrer d’Hondures, 28-30, 08027 Barcelona

Many thanks to: Alina H. Dheere, Betty Janer, Carme Olivella, Eduard Llorens – Telenoika, Eva García – Transformas, Alesandra Scapin – Furtherfield, Hannah Smith, Jonathan Banatvala, Maurizio Vaccaro, Mikel Mas – Cornelius Films, Nuria Marquès – Hangar, Mireia Gonzalez, Pau Cata – CerrCa, Paula Roush, Philip Sanderson, Pollie Barden, Ramon Rovira, Roser Cots, Sergi Raya – Harmonicus, Sergio Marcovich – La Virgen, Xavi Mitjans – Solucions Audiovisuals and specially, to all the team who had made it possible. Thousands of Thanks to all!

Posted in Uncategorized | Comments Off on Primeres Connexions… Credits and Thanks

E-Flyer_Cat

Posted in Uncategorized | Comments Off on E-Flyer_Cat

E-Flyer_eng

Posted in Uncategorized | Comments Off on E-Flyer_eng

Cast Primeres Connexions…

Primeres Connexions… es el primer proyecto de MUTIS. Es un experimento que consiste en crear un dialogo corporal, sin palabras, entre un bailarín residente en London y una bailarina residente en Barcelona. El lenguaje de comunicación será solo el movimiento. Esta comunicación  se hará a través de vídeo-conferencia. Los participantes no se conocen ni saben que van a hacer. Solamente saben que harán una videoconferencia con un bailarín de la otra ciudad y que responderán a una serie de preguntas en movimiento.

El evento se dividirá en: presentación de los participantes, entrevista-discusión en movimiento, reflexión final y puesta en común verbal. La durada aproximada se calcula que será de entre una hora y media y dos horas.

La fecha del evento es el 24 de julio del 2012. El espacio en London será la sala Trangallan y empezará a las 8pm. El espacio en Barcelona será La Nau Ivanow y empezará a las 9pm.

Este proyecto se desarrolla con mínimos recursos económicos dado que no dispone de ningún financiamiento externo.  Detrás de éste hay el gran trabajo de un equipo de voluntarios que han compartido experiencias y conocimientos y que sin ellos este proyecto no hubiera sido posible.

No dudéis en contactarnos para cualquier duda o sugerencia que podáis tener.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Cast Primeres Connexions…

En Primeres Connexions…

Primeres Connexions… is the first project of MUTIS. It is an experiment and it consists on creating a body dialogue, without words, between a dancer living in London and another living in Barcelona. The language of communication will be the movement. This communication will be through video conference. The participants do not know each other neither they know what they are going to do. The only thing they know is they will communicate through videoconference to a dancer from the other city. They know also that the answers have to be answered through movement.

The event will be divided by: introduction of the participants, interview-discussion in movement, final thought and bringing together verbal. The approximate duration is estimated to be an hour and a half to two hours.

The event will be happening the 24th of July of 2012. The space in London will be Trangallan and it will start at 8pm. The space in Barcelona will be La Nau Ivanow and it wil start at 9pm.

This Project is developed with the minimum economical resources because it doesn’t have any external funding. Behind this project is a huge amount of work of a volunteer’s team who had shared experiences and knowledge and without whom it wouldn’t have happened.

Don’t hesitate to contact for any question or suggestion you may have and we’ll be waiting for you at Primeres Connexions…

Posted in Uncategorized | Comments Off on En Primeres Connexions…

Cat Primeres Connexions…

Primeres Connexions… És el primer projecte de MUTIS. És un experiment que consisteix a crear un diàleg corporal, sense paraules, entre un ballarí resident a London i una ballarina resident a Barcelona. El llenguatge de comunicació serà el moviment. Aquesta comunicació  es farà a través d’una vídeo-conferència. Els participants no es coneixen ni tampoc saben a què s’exposen. L’únic que saben és que faràn una video-conferència amb un ballarí de l’altre ciutat i que serán guiats i respondràn a un seguit de preguntes en moviment.

L’esdeveniment es dividirà en: presentació dels participants, qüestionari-discussió en moviment, reflexió final i posada en comú verbal. La durada aproximada es calcula que será d’entre una hora i mitja i dues hores.

La data de l’esdedeveniment és el 24 de juliol del 2012. A London a la sala Trangallán a les  8pm i a Barcelona a la Nau Ivanow a les 9pm.

Aquest projecte es desenvolupa amb els mínims recursos econòmics donat que no disposa de cap mena de finançament extern.  Darrere d’aquest projecte hi ha el gran treball d’un equip de voluntaris que han compartit experienciès i coneixements i que sense ells aquest no hagues estat possible.

No dubteu a contactar-nos per a qualsevol dubte que pugueu tenir i us esperem a les Primeres Connexions…

Posted in Uncategorized | Comments Off on Cat Primeres Connexions…

MUTIS

Pics from the testing day of Primeres Connexions…

Online execution by Francesco Caiazza

Posted in Uncategorized | 1 Comment