Cat Primeres Connexions…

Primeres Connexions… És el primer projecte de MUTIS. És un experiment que consisteix a crear un diàleg corporal, sense paraules, entre un ballarí resident a London i una ballarina resident a Barcelona. El llenguatge de comunicació serà el moviment. Aquesta comunicació  es farà a través d’una vídeo-conferència. Els participants no es coneixen ni tampoc saben a què s’exposen. L’únic que saben és que faràn una video-conferència amb un ballarí de l’altre ciutat i que serán guiats i respondràn a un seguit de preguntes en moviment.

L’esdeveniment es dividirà en: presentació dels participants, qüestionari-discussió en moviment, reflexió final i posada en comú verbal. La durada aproximada es calcula que será d’entre una hora i mitja i dues hores.

La data de l’esdedeveniment és el 24 de juliol del 2012. A London a la sala Trangallán a les  8pm i a Barcelona a la Nau Ivanow a les 9pm.

Aquest projecte es desenvolupa amb els mínims recursos econòmics donat que no disposa de cap mena de finançament extern.  Darrere d’aquest projecte hi ha el gran treball d’un equip de voluntaris que han compartit experienciès i coneixements i que sense ells aquest no hagues estat possible.

No dubteu a contactar-nos per a qualsevol dubte que pugueu tenir i us esperem a les Primeres Connexions…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.