De milagros y Maravillas, 21 de febrer a #LaPedrera

De milagros y maravillas. Una conferencia optimista, de Fundación Collado-Van Hoestenberghe

Dijous 21 de febrer, a les 20:30h

Aquesta és una conferència sobre el que més ens agrada del que sabem. Perquè sabem coses que no ens agraden i de les quals estem farts de sentir parlar. També inclou coses de les que no en  sabem gens, però que ens agraden molt, i coses sobre les que no estem gaire segurs però que ens fan gràcia. En definitiva, un inventari ( ve d’inventar?) de coses bones, autèntics miracles i meravelles en un temps saturat de mediocritat i prediccions funestes.

No és una conferència sobre l’optimisme. És optimista en sí mateixa. Tampoc és ben bé una conferència. Es tracta més aviat d’un espectacle d’idees, amb humor delirant, música en viu i una imparable invasió vegetal.

Fundación Collado-Van Hoestenberghe creu en un optimisme crític basat en la creativitat,capaç de proposar alternatives. És optimista perquè inventa preguntes i suggereix nous camins, però sense obviar la realitat, que no deixa mai de resultar fascinant. Amb La Vida de Lázaro ens presenten la fascinant vida de Lázaro Rius Tubert, superdotat, mecànic autodidacta, inventor del primer paraigües plegable i pioner e l’energia solar i el nudisme, entre altres.

Esta entrada fue publicada en Edició 2013. Guarda el enlace permanente.