“Malpensa i Encertaràs”. Impotència, ràbia i soledat. Properes funcions

El diumenge dia 18 de maig, el públic va omplir de gom a gom el teatre Porta 4 del barri de Gràcia per veure l’obra “Malpensa i Encertaràs”, dirigida per Raimundo Morte i produïda per l’Associació Cultural Plaetix (ACP).  Era l’últim dia en aquest espai però gràcies  a la bona resposta del públic, el teatre va decidir prorrogar l’estància de la companyia durant el mes de juny.

A la sortida del teatre, els espectadors explicaven les sensacions que els havia transmès l’obra davant una càmera. Una manera eficaç de tenir en compte les opinions del públic. “Ràbia, impotència, soledat”. Tres sentiments que es repetien entre les respostes dels assistents entrevistats. “Malpensa i encertaràs” aconsegueix commoure a l’espectador, un requisit indispensable per fer-se un lloc dins del panorama teatral català.

El calendari de funcions s’amplia en aquest inici d’estiu. Dijous 23 i divendres 24 de maig, la companyia representarà un fragment de l’obra a la fàbrica de creació Fabra i Coats. Juntament amb les altres companyies residents,  mostraran al públic les creacions que s’han teixit a la fàbrica durant aquesta temporada, amb la particularitat de fer-ho en format “site-specific”, on ens endinsem dintre d’una part de la Fàbrica. A continuació, la companyia s’instal·larà al teatre l’Alternativa de  Sabadell, durant els dies 5,6,7 i 8 de juny.  Els diumenges 15, 22 i 29 del mateix mes tornaran al barri de gràcia. Una segona temporada al Porta 4.

Sala l’Alternativa: 5, 6 i 7 de juny a les 21h. Dia 8 a les 18h
Lloc: Carrer Marià Aguiló, 22, al Barri de Gràcia, Sabadell
Entrada: dijous, taquilla inversa. Divendres a diumenge, 10€
Reserva les teves entrades

Sala Porta 4 15, 22 i 29 de juny a les 21:30
Lloc: Carrer de l’Església 4-10, al costat de Plaça de la Virreina, al Barri de Gràcia
Entrada: 12€, 10€ amb reserva prèvia
Reserva les teves entrades

Posted in Uncategorized | Comments Off on “Malpensa i Encertaràs”. Impotència, ràbia i soledat. Properes funcions

Piensa mal y acertarás – Primera mostra de la peça en procés

Primera mostra del treball en procés, dia 28/02/2014
Lloc: Ciutat Vella (es confirma després de la reserva)
Col·laboració: 4€ amb carnet de soci, 7€ sense ell. El carnet de soci de la sala és vigent per a la programació de tot un any.

Aquest és el link per reservar les vostres entrades:
http://doodle.com/ssttfked8a8p5tqh

Si voleu ser avisat de properes funcions, envieu les vostres dades (mail i telèfon) a annasalgado@plaetix.com
Si voleu realitzar més d’una reserva heu de repetir el procediment següent:
1. Introdueix el teu mail
2. Rebràs via mail la confirmació (No és un sistema automàtic)

Incidència a la reserva: 605329023; annasalgado@plaetix.com

Posted in Uncategorized | Comments Off on Piensa mal y acertarás – Primera mostra de la peça en procés

Curs intensiu de confiança en escena els dies 1 i 2 de juny

Confiar en la teva presència escènica

Curs intensiu d’introducció al teatre físic per a persones sense experiència prèvia o creadors escènics amb peces en construcció dirigit per Raimundo Morte

1 i 2 de Juny, de 9 a 14h i de 10 a 15h respectivament

50 €, possibilitat de beques per a persones en atur o amb baixos ingressos

10 places disponibles

Informació i reserves: hola@raimundomorte.com

Aquesta formació introductòria en expressió corporal dramàtica està adreçada a qualsevol persona interessada en fer un treball creatiu personal o professional, hagin tingut prèviament contacte amb qualsevol art d’escena, o no. També serà un espai adreçat a creadors escènics de qualsevol disciplina que vulguin treballar treatralment les seves propostes.

L’objectiu és treballar la introspecció, desbloqueig, posada en marxa i obertura, per finalment, ser presents a l’escenari en confiança per tal de realitzar la transmissió que com a ens comunicadors desitgem realitzar.

En aquest link podeu veure la última formació que vàrem realitzar durant el mes d’abril aplicant la mateixa metodologia amb un grup mixt de professionals de l’escena i amateurs sense experiència teatral prèvia.

Raimundo Morte és un creador pluridisciplinar amb un trasfons a les arts visuals i audiovisuals. En aquestes últimes, ha exercit de director d’art i realitzador, siguent reconeguda la seva trajectòria representant a la ciutat de Barcelona al la Biennal de Joves Creadors Euromediterrània amb una videocreació. El següent pas natural va ser endinsar-se al món teatral, primerament en projectes experimentals, i actualment a l’escola Laboratorio. També dirigeix el seu primer projecte teatral, “Guerra Civil Quotidiana”, que serà presentat al juliol de 2013. Com a formador, aplica una metodologia d’educació no formal basada en la experiència que aglotina els seus coneixements en diversos camps artístics.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Curs intensiu de confiança en escena els dies 1 i 2 de juny

Investigació amb cadira de Rosalía

Gràcies a Marta vàrem documentar part del proces d’investigació física de Rosalía amb la seva cadira. El projecte segueix en marxa, prest per a ser pre-presentat el dia 6 i 28 de juny.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Investigació amb cadira de Rosalía