Curs intensiu de confiança en escena els dies 1 i 2 de juny

Confiar en la teva presència escènica

Curs intensiu d’introducció al teatre físic per a persones sense experiència prèvia o creadors escènics amb peces en construcció dirigit per Raimundo Morte

1 i 2 de Juny, de 9 a 14h i de 10 a 15h respectivament

50 €, possibilitat de beques per a persones en atur o amb baixos ingressos

10 places disponibles

Informació i reserves: hola@raimundomorte.com

Aquesta formació introductòria en expressió corporal dramàtica està adreçada a qualsevol persona interessada en fer un treball creatiu personal o professional, hagin tingut prèviament contacte amb qualsevol art d’escena, o no. També serà un espai adreçat a creadors escènics de qualsevol disciplina que vulguin treballar treatralment les seves propostes.

L’objectiu és treballar la introspecció, desbloqueig, posada en marxa i obertura, per finalment, ser presents a l’escenari en confiança per tal de realitzar la transmissió que com a ens comunicadors desitgem realitzar.

En aquest link podeu veure la última formació que vàrem realitzar durant el mes d’abril aplicant la mateixa metodologia amb un grup mixt de professionals de l’escena i amateurs sense experiència teatral prèvia.

Raimundo Morte és un creador pluridisciplinar amb un trasfons a les arts visuals i audiovisuals. En aquestes últimes, ha exercit de director d’art i realitzador, siguent reconeguda la seva trajectòria representant a la ciutat de Barcelona al la Biennal de Joves Creadors Euromediterrània amb una videocreació. El següent pas natural va ser endinsar-se al món teatral, primerament en projectes experimentals, i actualment a l’escola Laboratorio. També dirigeix el seu primer projecte teatral, “Guerra Civil Quotidiana”, que serà presentat al juliol de 2013. Com a formador, aplica una metodologia d’educació no formal basada en la experiència que aglotina els seus coneixements en diversos camps artístics.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.