“Malpensa i Encertaràs”. Impotència, ràbia i soledat. Properes funcions

El diumenge dia 18 de maig, el públic va omplir de gom a gom el teatre Porta 4 del barri de Gràcia per veure l’obra “Malpensa i Encertaràs”, dirigida per Raimundo Morte i produïda per l’Associació Cultural Plaetix (ACP).  Era l’últim dia en aquest espai però gràcies  a la bona resposta del públic, el teatre va decidir prorrogar l’estància de la companyia durant el mes de juny.

A la sortida del teatre, els espectadors explicaven les sensacions que els havia transmès l’obra davant una càmera. Una manera eficaç de tenir en compte les opinions del públic. “Ràbia, impotència, soledat”. Tres sentiments que es repetien entre les respostes dels assistents entrevistats. “Malpensa i encertaràs” aconsegueix commoure a l’espectador, un requisit indispensable per fer-se un lloc dins del panorama teatral català.

El calendari de funcions s’amplia en aquest inici d’estiu. Dijous 23 i divendres 24 de maig, la companyia representarà un fragment de l’obra a la fàbrica de creació Fabra i Coats. Juntament amb les altres companyies residents,  mostraran al públic les creacions que s’han teixit a la fàbrica durant aquesta temporada, amb la particularitat de fer-ho en format “site-specific”, on ens endinsem dintre d’una part de la Fàbrica. A continuació, la companyia s’instal·larà al teatre l’Alternativa de  Sabadell, durant els dies 5,6,7 i 8 de juny.  Els diumenges 15, 22 i 29 del mateix mes tornaran al barri de gràcia. Una segona temporada al Porta 4.

Sala l’Alternativa: 5, 6 i 7 de juny a les 21h. Dia 8 a les 18h
Lloc: Carrer Marià Aguiló, 22, al Barri de Gràcia, Sabadell
Entrada: dijous, taquilla inversa. Divendres a diumenge, 10€
Reserva les teves entrades

Sala Porta 4 15, 22 i 29 de juny a les 21:30
Lloc: Carrer de l’Església 4-10, al costat de Plaça de la Virreina, al Barri de Gràcia
Entrada: 12€, 10€ amb reserva prèvia
Reserva les teves entrades

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.