Anarchy a Antic Teatre

Anarchy a Antic Teatre

Des de el 27 de gener fins el 12 de febrer
>> 27 GENER: ENTRADES EXHAURIDES <<

Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA

http://www.anticteatre.com/programacio/event/societat-doctor-alonso-anarchy/

————————————————————————————————————————-

És un experiment entre el kaos i l’ordre. Evidentment l’experiència no és innòcua i és molt complexa, es podria resumir en “si vols silenci has de treballar-t’ho” o “fes el que vulguis”. Aquesta presa de poder no és senzilla. Un des de que neix està lligat a les seves circumstàncies i depèn dels altres per des de la infància aconseguir coses tan vitals com l’aliment o la calor. Nosaltres depenem del públic, dels teatres i també del govern per fer funcionar les nostres obres. Això que és una interdependència social, no converteix ni al públic ni als teatres ni als governs en els nostre amos. El problema del govern és que està fet per manar, per administrar i per regir les nostres accions. L’art és el mitjà homogeni on poder experimentar o reproduir certs estats i suposicions.


Direcció: Sofia Asencio
Dramatúrgia: Tomàs Aragay
Direcció Coreogràfica: Sofia Asencio
Creació i interpretació: Semolina Tomic
Il·luminació i espai escènic: cube.bz
Espai Sonor: Alfonso Ferri
Producció: Imma Bové
Distribució: Societat Doctor Alonso

Amb la coproducció del Festival TNT de Terrassa, la col·laboració de l’Antic Teatre i l’Ajuntament de Bàscara i el suport de l’ICEC i l’INAEM

 

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.