Club Fernando Pessoa. Festival Mitjó

Festival Mitjó. Sant Pere de Riudebitlles

Societat Doctor Alonso

01/06 – 22h00

Escenari Centro

CLUB FERNANDO PESSOA

«Cuantas veces yo mismo, que me río de semejantes seducciones de la distracción, me encuentro suponiendo que sería bueno ser célebre, que sería agradable ser mimado, que sería brillante ser triunfal» Fernando Pessoa

La desolació, nuesa o cruesa de la mirada de Pessoa i dels seus pensaments porten el lector a un estat proper a la introspecció seriosa. En escena, la Societat Doctor Alonso genera un to humorístic que permet destacar la increïble capacitat de Pessoa per descriure i despullar el gran ridícul que, sens dubte, envolta la nostra existència en la major parts dels moments.

Un món de persones-personatges que troben en Pessoa el refugi adequat per llegir el món, en certa mesura, hostil i incomprensible, en el qual els ha tocat viure. Uns solitaris que es fan companyia i troben llur amagatall en aquest petit i desolat i ridícul club de fans de l’escriptor portuguès.

Direcció i dramatúrgia: Tomàs Aragay
Intèrprets: Sofía Asencio, Mia Esteve, Ramón Giró i Luis Carlos Viejo.
Espai sonor: Nilo Gallego
Espai escènic i il.luminació: CUBE.bz
Producció: Imma Bobé

Una coproducció del Teatre Lliure, la Societat Doctor Alonso i el Concello de Cultura del Ferrol, per al cicle Radicals Lliure.
Amb el suport del ConCA-Departament de Cultura de la Generalitat, i l’INAEM.
Amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Mori i l’Ajuntament de Pontós.

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.