ANARCHY a Escena Poblenou

19 Octubre > 18:30
20 Octubre > 17:00
Centre Cívic Can Felipa
http://www.escenapoblenou.com/

ANARCHY amb la Semolina Tomic
És un experiment entre el kaos i l’ordre.
Evidentment l’experiencia no és innocua i és molt complexa, es podria resumir en «si vols silenci has de treballar-t’ho», o «fes el que vulguis». Aquesta presa de poder no és gens senzilla. Un des que neix està lligat a les seves circumstàncies i depèn dels altres per ja des de la infància aconseguir coses tan vitals com l’aliment o la calor. Nosaltres (SDA) depenem del públic i també dels teatres i també dels governs per fer funcionar les nostres obres. Això, que és una interdependència social, no converteix ni al públic ni als teatres ni als governs en els nostres amos. El problema del govern és que està fet per manar, per administrar i per regir les nostres accions . L’art és un mitjà homogeni on poder experimentar o reproduir certs estats, certes suposicions. En definitiva on poder cagar-la. Ens agradaria portar aquesta peça a l’esperit del live-art, on l’experimentació és el fet essencial, no com un acte estètic sinó com un fet constitutiu de l’obra, de l’acte d’anar al teatre. El públic té la paraula, té el soroll i té el silenci. Cada acció és responsable.
Mitjançant el so es manifesta que l’absència de so i l’absència d’acció també és una decisió pròpia.

Direcció i direcció coreogràfica: Sofia Asencio
Dramatúrgia: Tomàs Aragay
Creació i interpretació: Semolina Tomic
Il·luminació i espai escènic: Cube Bz
Espai Sonor: Alfonso Ferri
Producció: Imma Bové
Distribució: Societat Doctor Alonso

Amb la coproducció del Festival TNT – Terrassa Noves Tendències la col·laboració de l’ Antic Teatre Barcelona i l’Ajuntament de Bàscara i el suport de l’ICEC i l’INAEM

http://www.doctoralonso.org/

 

 

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.