Cursos d’Estiu a tragantCamp 2019

Estiu’19 a tragantCamp ️🍃 Hem programat dos cursos per aprendre i gaudir en l’entorn rural de l’Alzina de l’Aguda (La Noguera):

– 12, 13 i 14 de JULIOL: Sentir i Ballar. Amb Olga Tragant. Ens introduirem a la dansa des de varis eixos que es complementen: la consciència sensorial, els principis bàsics del moviment i el moviment creatiu. Serà una estada per gaudir del cos, ampliant les possibilitats de moviment des del plaer de moure’ns i de ballar. + info

– 24 – 28 d’AGOST: SOM(A) Dansa. Pràctiques corporals – somàtiques i de dansa que posen especial atenció en: l’escolta interna, la consciència, l’exploració, l’autodescobriment i la creativitat envers el creixement personal. + info

Inscripcions obertes! https://tragantdansa.com/cursos/cursos-estades-18/ o info@tragantdansa.com

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.