NATURES Labs: ‘Dance on Land’ amb Shinichi Iova-Koga

Curs residencial amb Shinichi Iova – Koga

Dies: del 9 al 12 d’octubre de 2021
Lloc: a tragantCamp (a l’Alzina de l’Aguda, la Noguera, Lleida)

 

Aquest laboratori està dirigit a tothom que vulgui crear un joc artístic entre les matèries primeres que trobem a la natura i l’expressió personal. Desenvoluparem la nostra capacitat sensorial i les respostes creatives tot endinsant-nos en diferents paisatges per estudiar tant els patrons de l’entorn, com les respostes del nostre cos.

La imaginació és capaç de canviar la qualitat d’allò que fem i d’obrir tot un ventall d’accions inesperat. Aquest treball ens permetrà confiar en el propi cos i connectar amb l’espai expansiu que inclou l’entorn personal i universal.

Treballarem a partir d’un entrenament tant físic com d’improvisació arrelat en els treballs de Noguchi Taiso, Action Theater, Dao Yin, Aikido i Qigong.

Explorarem en contacte amb el paisatge per després tornar a l’estudi de dansa per analitzar i digerir les experiències del cos a la Natura.

Shinichi Iova – Koga (EEUU – Japó / Suïssa)

Shinichi Iova-Koga és el director artístic d’inkBoat, companyia de teatre físic i dansa fundada el 1998. Ha fet gires per Nord Amèrica, Europa, Corea del Sud i el Japó. També ha codirigit projectes amb grans coreògrafs i mestres de la dansa com Anna Halprin, Ko Murobushi, Sten Rudstrøm, Yuko Kaseki, Takuya Ishide i KT Nelson (ODC).

Funda l’estudi de dansa inkGround al Nord de Califòrnia, engegant els workshops Dance on Land i utilitzant un entorn ple de boscos, rius i paisatges costaners com a mitjans per una investigació de vida / dansa / natura.

Ha estat professor de composició i tècnica en Dansa al Mills College (MFA program, core faculty) i a la UC Davis (MFA program) i ha dirigit workshops en nombroses universitats americanes i centres europeus.

 

Informació pràctica

Dates: de 9 al 12 d’octubre
arribada: dissabte dia 9 d’octubre, entre 11:30 i 12h
sortida: dimarts dia 12 d’octubre, 17h (aprox)
Places limitades: pel què fa a l’allotjament

Curs dirigit a: totes les persones amb diversitat d’experiència en la dansa i/o altres pràctiques de moviment i/o arts escèniques interessades en el treball de creació i investigació ja sigui pel seu desenvolupament personal com professional.

Allotjament, àpats
Sobre tragantCamp
Com arribar

Política de cancel·lació: en el cas que tragantDansa hagués d’anul·lar el curs complet per causes de la COVID us tornaríem la totalitat de l’import pagat. En els altres casos d’anul·lació per raons personals, no es contemplen devolucions.

 

INSCRIPCIONS

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.