dissabte 25 Abril, 21h Mostra de treball de creació A.U.R.A (Ahora usted recibirà algo), dels residents Abast Elàstic (Carles Casallachs i Marina Colomina)

dissabte 25 Abril, 21h

Mostra de treball  de creació A.U.R.A (Ahora usted recibirà algo)
dels residents  Abast Elàstic (Carles Casallachs i Marina Colomina) en col·laboració amb un especialista en Art Digital.
amb xerrada després de la mostra
entrada gratuïta (aforament limitat)

La nostra idea és desenvolupar un esdeveniment coreogràfic, que culminarà en una sessió individual presentada a un usuari durant un temps determinat. Imaginem la sessió ocorrent en una petit espai tancat, on els usuaris (espectador) entren i surten un per un.
Amb A.U.R.A. donarem als usuaris una dedicació complerta d’ entre 5 a 10 minuts, on la relació interpersonal (ajudada de moviment, diàleg i un document imprès) es convertirà en l’espectacle. Ens servirem de la tecnologia i els nous mitjans digitals i de xarxa per tal d’aproximar-nos als usuaris i generar material físic (fotografies del usuari preses i impreses al moment) com a prova real de l’experiència mística -artística.
mostra tragantProcessos abril

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.