22 a 25 de Julio DIANA GADISH “Genesis Joplin”- teatre d’humor/danca

Intèrpret i creació: Diana Gadish
Direcció: Jango Edwards
Regidor: Ton Raimat
Escenografia: Tony Murchland
Vestuari: Raquel Cot
Disseny de llum: Tony Murchland
Disseny de so i música: Mila Von Chobiak
Veu en off: Mila Von Chobiak
Text: Michael Gadish

Col.laboració: LaSerradora, Festival Escenapoblenou, Almazen, VIW

CAT///

Des de què va ser expulsada del Paradís per haver caigut en la temptació de mossegar la poma prohibida, l’ànima d’Eva ha seguit errant entre les nostres vides. Aquesta és la historia dels seus descendents: una senyora que ha viscut la bohèmia francesa, una bruixa, una princesa, una catalanista i Janis Joplin. Totes elles reuneixen un mateix destí, marcat per la temptació, el desig i la rebel·lia.

Gènesis Joplin és un espectacle d’humor gestual on les paraules no surten de la boca sinó de tot el cos. Diana Gadish fa un repàs sobre la història de la feminitat transferida a través dels gestos, expressions, moviments… dels seus personatges.

L’espectador queda captivat pel ric món d’emocions i sensacions de la pallassa-ballarina. Una velada d’humor entretinguda, divertida,singular, desconcertant, poètica i captivadora.
Vaig començar la meva carrera artística amb Belles Arts a la UB (Universitat de Barcelona), que vaig deixar després de 2 anys per dedicar la meva vida a la dansa. En el 2007 em vaig graduar de SNDO (School for New Dance Development). Com a intérpret he treballat en varies projectes de dansa, teatre y performance art en diferents països europeus, combinant circuits alternatius i experimentals amb altres més convencionals. En el 2008 vaig entrar en contact amb el món del clown i amb Jango Edwards que es convertí en el meu director i primer mestre clown. Des de llavors he actuat en cabarets, jugat i après de/amb altres pallassos i pallasses com Virginia Imaz, Johny Melville, Tom Greder, Jeff Johnson, Eric de Bont, Àlex Navarro, Pepa Plana… i molts altres, alguns menys coneguts peró igual de bons.

CAST///

Desde que fue expulsada del Paraíso por haber caído en la tentación de morder la manzana prohibida, el alma de Eva ha seguido (sigue) errando entre nuestras vidas. Ésta es la historia de sus descendientes: una señora que ha vivido en la bohemia francesa, una bruja, una princesa, una catalanista y Janis Joplin. Todas ellas reúnen un mismo destino, marcado por la tentación, el deseo y la rebeldía.

Génesis Joplin es un espectáculo de humor gestual donde las palabras no salen de la boca sino de todo el cuerpo. Diana Gadish hace un repaso sobre la historia de la feminidad transferida a través de los gestos, expresiones, movimientos… de sus personajes.
El espectador queda cautivado por el rico mundo de emociones y sensaciones de la payasa-bailarina. Una velada de humor entretenida, divertida, singular, desconcertante, poética y cautivadora.

Empecé mi carrera artística con Bellas Artes en la UB (Universitat de Barcelona), que dejé después de 2 años para dedicar mi vida a la danza. En el 2007 me gradué en SNDD (School for New Dance Development). Como intérprete he trabajado en varios proyectos de danza, teatro y performance art en diferentes países europeos, combinando circuitos alternativos y experimentales con otros más convencionales. En el 2008 entré en contacto con el mundo del clown y con Jango Edwards que ha acabó siendo mi director y primer maestro clown. Desde entonces he actuado en cabarets, jugado y aprendido con/de otros payasos y payasas como Virginia Imaz, Johny Melville, Tom Greder, Jeff Johnson, Eric de Bont, Álex Navarro, Pepa Plana… y much@s otr@a, algunos menos conocidas pero igual de buen@s.

ENG///

Eve was expelled from the Garden of Eden after she ate from the forbidden apple. Since then her erratic soul is still present in people lives on the earth.This is the story of her descendants: a singer, a French bohemian woman, a general, a witch, a politician and Janis Joplin. All of them have a common destiny marked by temptation, desire and rebellion.

Diana’s Gadish background in contemporary dance and choreography is visible in her clown.The spectator is plunged into a world of emotions and sensations. A tale of womanhood is explained through the expressions and movements of the characters.
Genesis Joplin presents a singular humour, entertaining, disconcerting and poetic.
I started my artistic career in Fine Arts at UB (University of Barcelona), which I left to dedicate my life to dance. In 2007 I graduated from S.N.D.D. (School for New Dance Development). As a performer I had been working in dance projects, theater and performance art in different European countries. In 2008 I met the clown world and Jango Edwards, who ended up being my director and first clown master.

Since then I have been performing in cabarets and playing and studying with other clowns like Virginia Imaz, Johny Melville, Tom Greder, Jeff Johnson, Eric de Bont, Àlex Navarro, Pepa Plana… and many others, some of them less known but not less good.