video -Martina Nova “IL VIAGGIO DI UNA CRINOLINA”-Residència de Investigació

—————————————————————————————————————————–
Martina Nova
“IL VIAGGIO DI UNA CRINOLINA”

Projecte sel·leccionat per la residència de creació de Circ impulsada conjuntament per:
LA CENTRAL DEL CIRC – FÀBRICA DE CREACIÓ www.lacentraldelcirc.cat
I ANTIC TEATRE http://www.anticteatre.com/

– Crinolina ha sido el proyecto seleccionado para una residencia de creación conjunta de La Central del Circ y de Antic Teatre en el marco de un programa de residencias de creación para proyectos de circo impulsado por La Central del Circ – Fábrica de creación.

– Crinolina has been the selected project for a common creation residency at La Central del Circ and Antic Teatre within the framework of a creation residencies program promoted by La Central del Circ.

– ESTRENA A ANTIC TEATRE –
24, 25 i 26 de Març a les 21h.
27 de Març a les 20h.

Interpretació: Martina Nova
Assistència artística: Doriana Crema
Música: Gipo Gurren
Llum: Vincenzo Caruso
Fotos: Zoe Vincenti
Vestuari: Esprit Nuveau
Producció i realització: La Fucina del Circo

Coproducció:Festival Mirabilia

Amb el suport de: Regione Piemonte Comune di Fossano
Faber Teatre (Italia)
La Central de Circ, Barcelona
Antic Teatre/AdriAntic, barcelona

http://martinanova.com

cat///

Un espectacle que barreja l’antic i el modern, utilitzant diferents llenguatges: teatre-dansa, circ i música. Un espectacle en transformació contínua, un conte rocambolesc sobre l’ànima i la soledat com a moment creatiu i d’alliberament.

En un viatge imaginari i fora del temps, una dama s’allibera de la seva poderosa i voluminosa crinolina per a deixar-se conduir pel que li suggereix el cos fins més enllà dels límits de la raó. Tot esdevé possible.
Una proposta basada en el llenguatge musical, corporal i rítmic que vol arribar al públic de manera natural per a conduir-lo per un territori més enllà del que imagina.

… amb el projecte Crinolina vull transportar el públic en un món en què el pas cap a la llibertat expressiva i creativa sigui natural dins de cadascú de nosaltres.

Martina Nova realitza performances que combinen una alta tècnica acrobàtica amb la gràcia i la fluïdesa del moviment. El seu treball està principalment basat en el trapezi, les teles i el simple cos. Diplomada de l’escola de circ de Buenos Aires, ha continuat després investigant com a autodidacta (teatre-dansa i teatre físic, aeris i moviment). Ha presentat els seus espectacles i les seves performances a Itàlia, Espanya, Alemanya i França. El 2007 funda la Fucina del Circo, amb l’objectiu de crear un punt de referència i interès per a la creació d’espectacles de circ originals i innovadors, utilitzant estímuls i aportacions de diferents disciplines: teatre/dansa/música

cast///

Un espectáculo que mezcla lo antiguo y lo moderno, utilizando diferentes lenguajes: teatro-danza, circo y música. Un espectáculo en transformación continua, un cuento rocambolesco sobre el alma y la soledad como momento creativo de liberación.

En un viaje imaginario y fuera del tiempo, una dama se libera de su poderosa y voluminosa crinolina para dejarse conducir por lo que le sugiere el cuerpo hasta más allá de los límites de la razón. Todo se convierte en posible.
Una propuesta basada en el lenguaje musical, corporal y rítmico que quiere llegar al público de manera natural para conducirlo por un territorio más allá de lo que imagina.

… con el proyecto crinolinas quiero transportar al público en un mundo en el que el paso hacia la libertad expresiva y creativa sea natural dentro de cada uno de nosotros.

Martina Nova realiza performances que combinan una alta técnica acrobática con la gracia y la fluidez del movimiento. Su trabajo está principalmente basado en el trapecio, las telas y el simple cuerpo.
Diplomada de la escuela de circo de Buenos Aires, ha seguido luego investigando como autodidacta (teatro-danza y teatro físico, aéreos y movimiento).
Ha presentado sus espectáculos y sus performances en Italia, España, Alemania y Francia.
En el 2007 fonda la Fucina del Circo, con el objetivo de crear un punto de referencia e interés para las creaciones de espectáculos de circo originales e innovadores, utilizando estímulos y aportaciones de diferentes disciplinas: teatro/danza/musica/iluminación/electrónica.

eng///

A show that blends old and new, using different languages, dance theater, circus and music. A show which is constantly changing, a bizarre tale about the soul and loneliness as a creative moment of liberation.

In an imaginary journey and out of time, a lady is relieved of its powerful and voluminous crinoline to be led by what he suggests the body to beyond the limits of reason. Everything becomes possible.
A proposal based on the language of music, and rhythmic body wants public outreach lead naturally to a territory beyond what you think.

… with the project public transport crinolines want a world in which the step toward freedom is natural and creative expression within each of us.

Martina Nova creates performances that combine a great acrobatic technique with the grace and fluidity of movement. Her work is mainly based on trapeze, aerial silk and the simple body. She studied in Buenos Aires circus school and she has continued investigating afterwards as an autodidact (theatre-dance and physical theatre, aerials and movement). Her shows have been presented in Italy, Spain, Germany and France.
In 2007 she founded La Fucina del Circo that aims to be a base point for the creation of original and innovative circus shows, using stimulations and resources from different disciplines: theatre/ dance/ music/ lighting/ electronics.