13/06 – Jaume Ferrete – Voz Mal

★  13 Juny   13 June  13 June  13 Juin
 


Jaume Ferrete

”Voz Mal”

durada / duración / duration / durée: 40 min

concert-performance
concierto-performance

HORARIS ESPECTACLE

DIMECRES: 21:00

3 euros sense CD
6 euros amb CD

HORARIOS ESPECTACULO

MIERCOLES: 21:00

3 euros sin CD

6 euros con CD

SCHEDULES SHOW

WEDNESDAY: 21:00

3 euros without CD
6 euros with CD

HORAIRES SPECTACLE

MERCREDI: 21:00

3 euros sans CD
6 euros avec CD









idea, coordinació, veu: Jaume Ferrete Vazquez
baix, veu: Arnau Bosc
bateria, veu: Gerard Ortin

www.jaumeferrete.net/ed →


[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Hola sóc un home jove blanc. Imagina’t que no tinguessis polla -o la tinguessis fluixa- i la glotis trencada: sense polla ni veu. Margaret Thatcher entrena la seva veu, el rei d’Anglaterra entrena la seva veu. Yo no soy un verdadero español y esta no es mi verdadera voz. I com si estiguéssim pagant un preu per poder parlar, cada vegada que empasses alguna cosa corres el perill d’ennuegar-te i morir asfixiada.
Veu Mal és un recorregut musical-discursiu a través dels usos, funcions i accidents de la veu; així com l’adaptació a escena del disc musical del mateix nom. Si et va agradar el disc, després del directe et fas fan.

Ha presentat el seu treball en l’àmbit local com a Belvedere, Estrany de la Mota, o el Màster en Comunicació i Crítica d’Art de la Universitat de Girona entre d’altres; i internacional com a l’Speculating On Change al Vera List Center for Arts and Politics, Nova York; o Project Room, HIAP, Hèlsinki entre d’altres. Ha estat reconegut amb premis com les Beques de Recerca i creació del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, o Barcelona Producció. I ha publicat textos en mitjans com la revista en línia de crítica d’art A-Desk o la Revista Musical Catalana entre d’altres. Des de 2008 co-coordina el projecte de pedagogia sonora Sons de Barcelona.

 

Hola soy un hombre joven blanco. Imagínate que no tuvieras polla -o la tuvieras floja- y la glotis rota: sin polla ni voz. Margaret Thatcher entrena su voz, el rey de Inglaterra entrena su voz. Jo no soc un veritable català i aquesta no és la meva veu de veritat. Y como si estuviéramos pagando un precio por hablar, cada vez que tragas algo corres el peligro de atragantarte y morir asfixiada.
Voz Mal es un recorrido musical-discursivo a través de los usos, funciones y accidentes de la voz; así como la adaptación a escena del disco musical del mismo nombre. Si te gustó el disco, después del directo te haces fan.

Ha presentado su trabajo en el ámbito local como en Belvedere en Estrany de la Mota; el Màster en Comunicació i Crítica d’Art de la Universitat de Girona entre otros; e internacional como en Speculating On change en Vera List Center for Arts and Politics, Nueva York; Project Room, HIAP, Helsinki entre otros. Ha sido reconocido con premios como las Becas de Investigación y creación del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts; o Barcelona Producció. Y ha publicado textos en medios como la revista online de crítica de arte A-Desk o la Revista Musical Catalana entre otros. Desde 2008 co-coordina el proyecto de pedagogía sonora Sons de Barcelona.

 

Hello I am a young white man. Imagine you had no cock – or a limp one – and a broken glottis: no cock and no voice. Margaret Thatcher trains her voice; the king of England trains his voice. Yo no soy un verdadero español y esta no es mi verdadera voz. And as if we were paying a price for speaking, every time you swallow something you run the risk of choking and dying of suffocation.
Voz Mal is a musical-discursive run through the uses, functions and accidents of the voice; and the stage adaptation of the musical album of the same name. If you liked the album, after the live concert you’ll become a fan.

Jaume Ferrete has presented his work locally: for instance at Belvedere in Estrany de la Mota and the Masters in Comunication and Art Criticism of the University of Girona among others; and internationally, as in Speculating On change at the Vera List Center for Arts and Politics, New York, or Project Room, HIAP, Helsinki among others. He has received such awards as the Beques de Recerca i creació del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, or Barcelona Producció; and has published articles in different media including the online art criticism magazine A-Desk and the Revista Musical Catalana. Since 2008 he co-coordinates sound teaching project Sons de Barcelona.