15 a 17/07 – Res de Res i Joan Miquel Artigues – (remor), una instalación de 3mx4m, el interior de una celda de la antigua cárcel de Palma…

—————————————————————————————————————————————–

★  15-17 Juliol
  15-17 Julio   15-17 July  15-17 Juillet
 


Res de Res &
Joan Miquel Artigues

«(remor)»

durada / duración / duration / durée: 11 min

Teatre físic
Teatro físico
Physical theater
Théâtre physique

HORARIS ESPECTACLE

DIUMENGE, DILLUNS I DIMARTS:
20:00h, 20:20h, 20:40h, 21:00h, 21:20h, 21:40h

3 euros
Màx 18 persones

HORARIOS ESPECTACULO
DOMINGO, LUNES Y MARTES:

20:00h, 20:20h, 20:40h, 21:00h, 21:20h, 21:40h

3 euros
Máx 18 personas

SCHEDULES SHOW
SUNDAY, MONDAY AND TUESDAY:

20:00h, 20:20h, 20:40h, 21:00h, 21:20h, 21:40h

3 euros
Max 18 people

HORAIRES SPECTACLE

DIMANCHE, LUNDI ET MARDI:
20:00h, 20:20h, 20:40h, 21:00h, 21:20h, 21:40h

3 euros
Max 18 personnes

reservar: 93 315 23 54 anticteatre@anticteatre.com
www.anticteatre.com









Creació, interpretació i direcció: Marta Barceló i Joan Miquel Artigues
Música original: Joana Gomila
Escenografia: Tomeu Estelrich/ Biel Jordà
Enregistrament música original: Joana Gomila i Maialen Araolaza
Fotografia: David Navarro
Tècnic en gira: Jaume Febrer/ Biel Jordà

www.enblanc.com →

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

(remor) és una peça de moviment d’onze minuts creada i dirigida per Marta Barceló i Joan Miquel Artigues dins una cel·la de l’antiga presó de Palma.
A partir de les sensacions que ens evocava el mateix espai començàrem un procés de recerca física que ens va dur a escoltar “la remor” d’una vivència compartida entre dues persones i el seu desig de traspassar tots els límits.
A (remor), dos personatges aïllats entre sí es retroben a través del record, revivint un viatge vital que els ha deixat una empremta que persisteix més enllà del temps i de l’espai i conformant així un breu viatge a frec de pell que ens convida a sentir la remor d’una relació i les pulsions que tenen a veure amb la conquesta de la llibertat, amb la intensa presència de la vida i la mort.
La proposta consisteix en una instal·lació de 3mx4m concebuda no només com a espai escènic sinó amb un valor artístic per ella mateixa. El mobiliari és l’original de la cel·la on es va crear l’obra. El públic entra en petits grups de de divuit persones i es situa dins l’espai escènic, gairebé a tocar dels actors. Durant onze minuts viuen la sensació d’estar tancats dins una cel·la i visionant una intensa peça escènica que apunta directament a les emocions més profundes.

Res de Res és una de les companyies pioneres de les Balears en la recerca d’un llenguatge gestual propi i amb la inclusió habitual de tècniques de circ. La seva singular aposta ha estat aclamada a una vintena de països.
Res de Res i Joan Miquel Artigues s’uneixen per produir aquest espectacle que és, a la vegada, un fascinant viatge existencial i poètic.

(remor) es una pieza de movimiento de once minutos creada y dirigida por Marta Barceló y Joan Miquel Artigues en el interior de una celda de la antigua cárcel de Palma.
A partir de las sensaciones que nos evocaba el espacio, iniciamos un proceso de investigación física que nos llevó a escuchar el rumor (remor) de una vivencia compartida entre dos personas y su deseo de traspasar todos los límites.
En (remor), dos personajes aislados entre sí se reencuentran a través del recuerdo, reviviendo un viaje vital que les ha dejado una huella que persiste más allá del tiempo y del espacio y conformando así un breve viaje a flor de piel que nos invita a sentir el recuerdo de una relación y las pulsiones que tienen que ver con la conquista de la libertad, con la intensa presencia de la vida y la muerte.
La propuesta consiste en una instalación de 3mx4m concebida no sólo como espacio escénico sino con un valor artístico por sí misma. El mobiliario es el original de la celda donde se ha creado la obra. El público entra en pequeños grupos de dieciocho personas y se sitúa dentro del espacio escénico, casi a tocar de los actores. Durante once minutos, viven la sensación de estar encerrados en una celda y visionando una intensa pieza escénica, que apunta directamente a las emociones más profundas.

Res de Res es una de las compañías pioneras de las Baleares en la búsqueda de un lenguaje gestual propio y con inclusión habitual de técnicas de circo. Su singular apuesta ha sido aclamada ya en una veintena de países.
Res de Res y Joan Miquel Artigues se unen para producir este espectáculo que es, a la vez, un fascinante viaje existencial y poético.

(remor) is an eleven minute-long movement piece devised and directed by Marta Barceló and Joan Miquel Artigues inside a cell in the old prison of Palma.
Based on the feelings that the space inspired in us, we initiated a physical research process that led to us listening to the rumour (remor) of an existence shared by two people and their desire to transcend all limits.
In (remor) two isolated characters are reunited through memory, reliving a lifetime’s journey that has left a mark that persists beyond space and time. This brings to the surface a shorter voyage that allows us to share the memory of a relationship and the beat that expresses the achievement of liberty, the intense presence of life and death.
The piece takes the form of a 3m x 4m installation intended not only as a stage set but also as something of inherent artistic value. The furnishings are taken from the original cell where the piece was devised. The audience enter in small groups of 18 and take up positions inside, practically touching the actors. For eleven minutes they will experience the sensation of being locked in a cell and witnessing an intense stage performance that directly targets our deepest emotions.

Res de Res is one of the Balearic Islands’ pioneer companies in the search for an individual physical language that habitually works with circus techniques. Their unique proposal has been received and applauded in more than 20 countries to date.
Res de Res and Joan Miquel Artigues have come together to produce this show, a fascinating journey that is both existential and poetic.