1 i 2/06 «Proyecto F», de Claudia Solano – La Solwat a l’Antic Teatre


CLAUDIA SOLWAT – LA SOLWAT

 

«Proyecto F»
ESTRENA
durada / duración / duration / durée: 45 min

nous llenguatges del cos / nuevos lenguajes del cuerpo / new body languages / nouveau langage corporel

idioma/ language/ langue:

Castellà-Català-Anglès///

Castellano- Catalán-Inglés///

Spanish- Catalan-English///

HORARIS

DSSABTE 1 de Juny : 21:00
DIUMENGE 2 de Juny : 20:00

Direcció: Claudia SolWat

Assistència: Txaro Rivera

En escena: Nina Uyà i Claudia SolWat
Escenografia: Jose A. Ferrera
Visuals: Txaro Rivera & Claudia SolWat

Co-producció: Antic teatre / Adriantic

Residències: Bipol’art + La Palomera

Agraïments: Ramon Oriola, Adele Madau, Natalia Jiménez, Pere Faura, Vero Cendoya, Debbie, JM, Gus Bas i a totes les persones que han col·laborat cedint la seva mirada


www.tea-tron.com/lasolwat/blog

★ 1 i 2 Juny 1 y 2 Junio 1 & 2 June 1 et 2 Juin

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Proyecto F

un experiment escènic que mostra i construeix,
qüestionant al que mira, com mira.

QUÈ MIRES, COM MIRES, QUÈ ET DEIXEN VEURE, QUÈ FAS PER VEURE

El moment actual requereix de l’anàlisi de tots els mecanismes i estructures per establir noves línies d’acció i poder reconstruir amb transparència. El que impulsa la creació és la necessitat de revisió, de qüestionament al propi artista, al públic i a la relació entre ells. La percepció i la fragmentació de la realitat és un dels principals eixos de la investigació.

Claudia Solano Watson / la SolWat. Actualment desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació i la docència. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull i Professora Diplomada per la Royal Academy of Dance (London). Ha treballat per a diferents companyies de dansa i teatre, col·laborant en la creació i com a intèrpret a Bèlgica, Anglaterra i Espanya. Com a creadora independent ha presentat Canvi de pell, Preludi, ensoGno i actualment treballa en el Proyecto F.

Proyecto F

Un experimento escénico que muestra y construye,
Cuestionando al que mira,  Cómo mira.

QUÉ MIRAS, CÓMO MIRAS, QUÉ TE DEJAN VER, QUÉ HACES POR VER

El momento actual requiere del análisis de todos los mecanismos y estructuras para establecer nuevas líneas de acción y poder reconstruir con transparencia. Lo que impulsa a la creación es la necesidad de revisión, de cuestionamiento al propio artista, al público y a la relación entre ellos.  La percepción y la fragmentación de la realidad es uno de los principales ejes de la investigación.

Claudia Solano Watson / la SolWat. Actualmente desarrolla actividades relacionadas con la investigación, la creación y la docencia. Licenciada en Psicología por la Universidad Ramon Llull y profesora Diplomada por la Royal Academy of Dance (London). Ha trabajado para distintas compañías de danza y teatro colaborando en la creación y como intérprete en Bélgica, Inglaterra y España. Como creadora independiente ha presentado Cambio de piel, Preludi, ensoGno y actualmente trabaja en Proyecto F.

F project, an scenic experiment

Showing and building,
Questioning who looks, how they look.

What are you looking at, how do you look, what do they show you, what do you do to see

These times call for an analysis of all mechanisms and structures to establish new lines of action and to rebuild with transparency Creation starts as a need for revision, of questioning the artist, the audience and the relationship between them. Perception and reality fragmentation is one of the main lines of research.

Claudia Solano Watson / la SolWat is currently developing activities related to research, creation and teaching. She holds a Psychology Degree from the Ramon Llull University and a Teaching certificate & diploma from Royal Academy of Dance (London). She has worked for different dance and theatre companies both creating and performing in Belgium, England and Spain. As an independent creator she has made Cambio de piel, Preludi, ensoGno and the current Proyecto F.