18-20/07 PEZ EN RAYA CON «JUANCALLATE» EN ANTIC TEATRE


PEZENRAYA


«Juancallate»

durada / duración / duration / durée: 60 min

teatre d’humor

Castellà /// Castellano /// Spanish ///

21:00H
6 euros

Actor: Joan Estrader

Direcció: Cristina Medina

Utilleria: Jons Papilla

Vestuari: Alicia Buiza

Llum i so: Jessica Parreño

Video: Pingüino Films

Disseny gràfic: Enrique Cameno

Producció i distribució: Anabel Enrique

PREMIS:

Tápate

Premi al Millor Espectacle en el IX Festival Internacional d’Humor de Madrid

Pésame Mucho

Premi al Millor Espectacle de la temporada al Teatro de Batg i Winchester (Anglaterra)

Sólala

Premi al Millor Espectacle en la 24ª Fira de Teatre de Tàrrega / Premi del públic al Millor espectacle en el XII Festival Internacional de l’Humor de Madrid


/www.pezenraya.com

★ 18-20 Juliol 18-20 Julio 18-20 July 18-20 Juillet

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Cap pany podia reternir-lo, cap tomba podia tancar-lo, cap públic podia resistir-se: era Harry Houdini, el millor mag i artista de l’escapisme de tots els temps que embarcava al seu públic en un vertiginós viatge amb números sobrehumans que desafiaven a la mort.

Un 31 d’octubre de 1926 Harry Houdini, el gran escapitsta de tots els temps, parteix d’aquest món convertint-se en un mite per a sempre.

87 anys més tard Juancállate fa un homenatge al gran Harry Houdini en clau d’humor absurd, amb moltes dosis de conya que pretén arribar al pate de butaques amb paracaigudes, sense gravetat, amb un desig incontrolable de despertar a l’espectador el riure.

Després de 15 anys junts a sobre de l’escenari Pezenraya presenta un nou espectacle d’humor absurd amb el seu peculiar estil, marca de la casa.

PEZ EN RAYA

Investigar noves formes de sorprendre a l’espectador per a provocar la riallada inevitable que produeix un bon acudit, és el treball que Pez en Raya porta realitzant des del seu naixement a Sevilla el 1997.

Un llenguatge boig i absurd més cuidat són els punts forts d’aquesta companyia «cataluza» i que ha girat amb els seus 8 espectacles per mig món:

Festival Internacional de Clown de Nueva York, Festival Internacional de Teatre de Shanghai (Xina), Festival Internacional de Teatre d’Edimburg (Escòcia), Festival de Teatre del ‘Absurdo de Castelvetro (Itàlia), Festival de Clown de Zurich (Suïssa), Festival Internacional de Humor de Madrid, Venezuela, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Inglaterra, … y un llarg etcètera dins de les nostres fronteres.

Ninguna cerradura podía retenerlo, ninguna tumba podía encerrarlo, ningún público podía resistirse: era Harry Houdini, el mejor mago y artista del escapismo de todos los tiempos que embarcaba a su público en un vertiginoso viaje con números sobrehumanos que desafiaban a la muerte.

Un 31 octubre de 1926 Harry Houdini, el gran escapista de todos los tiempos, parte de este mundo convirtiéndose en un mito para siempre.

87 años más tarde Juancállate homenajea al gran Harry Houdini en clave de humor absurdo, con muchas dosis de cachondeo que pretende llegar al patio de butacas en paracaídas, sin gravedad, con un deseo incontrolable de despertar en el espectador la risa.

Después de 15 años juntos encima del escenario Pezenraya presenta un nuevo espectáculo de humor absurdo con su peculiar estilo, marca de la casa.

PEZ EN RAYA

Investigar nuevas formas de sorprender al espectador para provocar la carcajada inevitable que produce un buen chiste, es el trabajo que Pez en Raya lleva realizando desde su nacimiento en Sevilla en 1997.

Un lenguaje loco y el absurdo más cuidado son las bazas de esta compañía «cataluza» y que ya ha girado con sus 8 espectáculos por medio mundo:

Festival Internacional de Clown de Nueva York, Festival Internacional de Teatro de Shanghai (China), Festival Internacional de Teatro de Edimburgo (Escocia), Festival de Teatro del Absurdo de Castelvetro (Italia), Festival de Clown de Zurich (Suiza), Festival Internacional de Humor de Madrid, Venezuela, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Inglaterra, … y un largo etcétera dentro de nuestras fronteras.

No lock could stop him, no grave could hold him, no audience could resist him:he was Harry Houdini, the best magician and escapist of our times who took his audience along on a vertiginous voyage of superhuman and death-defying feats.

On October 31st, 1926, Harry Houdini, the greatest escape artist of our times, left this world and became a myth for all time.

87 years later, Juancállate renders tribute to the great Harry Houdini in a key of absurdist humour, with a lot of leg-pulling that aims to reach the stalls via parachute drop, free of gravity, with the uncontrollable desire of making the viewer laugh.

After 15 years on stage together, Pezenraya present a new performance of absurdist humour in their own inimitable house style.

PEZ EN RAYA

Ever since their emergence in Seville in 1997, Pez en Raya have been investigating new ways of surprising viewers into the belly laughter that follows a good joke.

A crazy language and carefully tended absurdism are the tricks this ‘Catalusian’ company uses, and which have taken them and their eight shows around half the world:

New York International Clown Festival, International Theatre Festival of Shanghai (China), Edinburgh International Theatre Festival, Castelvetro Festival of the Theatre of the Absurd (Italy), Zurich Clown Festival (Switzerland), International Humour Festival of Madrid, Venezuela, Colombia, Costa Rica, El Salvador, the UK… and a long etcetera within the borders of Spain.