07/03 Fluxclub presenta PETER D’AGOSTINO

display_peter

WOLD-WIDE-WALKS@40 (Selected works, 1973-2012) – 2012_63:53 min
Els World-Wide-Walks de Peter d’Agostino s’han dut a terme en sis continents durant les últimes quatre dècades. Iniciat el 1973 com a «documentació/performances» en vídeo, les Walks Series van evolucionar en projectes de vídeo i internet durant la dècada dels 90 i en instal·lacions amb mitjans de comunicació mòbils i fixos a la dècada dels 2000. World-Wide-Walks explora identitats naturals, culturals i virtuals: realitats mixtes resultat de passejar a través d’entorns físics i de navegar virtualment per internet.

PETER D’AGOSTINO
Oportunitat especial per trobar-nos amb Peter d’Agostino, artista nordamericà que treballa en vídeo i nous mitjans des del 1971 i que està de pas per Barcelona. Investiga els sistemes de signes personals, culturals i tecnològics, el llenguatge i la comunicació que impregnen la vida quotidiana. És professor del Film and Media Arts i director del New-Tech Lab a la Universitat Temple de Filadèlfia.

En aquesta sessió projectarem una selecció de vídeos pertanyents a la seva sèrie World-Wide-Walks, passejades realitzades durant els últims quaranta anys per diferents parts del món. Un viatge poètic a través de múltiples camins plens de possibilitats que obren portes inimaginables al coneixement.

Peter d’Agostino també aprofitarà per parlar-nos de Surveying Video, Performance and New Media: Spain / U.S. 1970s – 2010s, un projecte en el qual està treballant actualment en col·laboració amb teòrics i professionals de l’Estat espanyol i dels EUA.

http://peterdagostino.com/

fluxfestival.org

www.habitualvideoteam.org

Projecció + col·loqui

HORARIS
DILLUNS: 21:00
gratuit

[+] INFO →