04/04/16 FLUXCLUB PRESENTA BENET ROSSELL

display_flux

sessió 4

BENET ROSSELL
Àger, Lleida, 1937. Benet Rossell és un artista interdisciplinari i investigador. Al llarg de la seva trajectòria artística ha desenvolupat un llenguatge singular a base de micrografies, ideogrames i pictogrames originals que no pertanyen a cap codi lingüístic.

La seva és una pràctica creativa on conflueixen la cal·ligrafia i la imatge en moviment. Pioner del cinema experimental i del vídeo, Benet Rossell anima un repertori infinit de signes, gestos, formes, figures, i espais lúdics i d’experimentació.

Als anys setanta és un artista conceptual de París, on resideix. Més tard passa llargs períodes a Nova York, on se’l vincula als moviments d’avantguarda. A mitjans dels vuitanta torna a Catalunya i s’instal·la a Barcelona.

benetrossell@telefonica.net →

presentació

ANIMA’T

En aquesta sessió projectarem 13 obres d’animació creades entre 1969 i 2015 per l’artista, amb diferents formats i tècniques.

Segons ens diu Benet Rossell: “A gran part de la meva obra polimòrfica hi ha temptatives d’animació. Tot es pot animar, fins i tot les hòsties sense consagrar, per tant animo a tots vostès a fer-ho a la seva manera. Quina benedicció!”.

Comptarem també amb la presència del videoartista Adolf Alcañiz, col·laborador habitual de Benet Rossell, que és amb qui ha preparat aquesta sessió.

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM

fluxfestival.org

www.habitualvideoteam.org

Proyección + coloquio

HORARIOS
LUNES: 21:00
gratuito

[+] Info →