30/05 NØVAK a l’Antic: Delusions + Loppkio NØVAK a l’Antic


Archi y Jaume (Delusions) durante su adolescencia escuchaban grupos como Depeche Mode, Kraftwerk y New Order. Luego descubrieron el sonido de Detroit a través de Jeff Mills, Kevin Saunderson, Kenny Larkin y Robert Hood. Posteriormente sus gustos se irían definiendo, y es cuando desarrollan su amor por el sonido de Birmingham y las producciones de Surgeon, Regis y Female. En su música también se notan las influencias del dub techno del Berlín sofisticado.

Loppkio es una suma (Pina + Moduleight). Loppkio es experimentación improvisada. Loppkio es techno con ángulos y aristas. Loppkio no sólo son dos laptops. Loppkio es química en directo. Loppkio es oscuridad densa audible.


NØVAK és un segell discogràfic, amb base a Barcelona, que no distingeix entre l’electricitat i l’electrònica. Rendeix culte al cd, i persegueix la protecció total del producte fet aquí. Propaga el caos estilístic i fomenta les mescles impossibles. A més s’encarrega de generar esdeveniments on presentar els seus productes en rigorós directe.
SELF és un webzine, evolució natural del fanzine de paper de música electrònica del mateix nom, que va néixer, va créixer i va morir a finals del segle passat, que intenta divulgar la música interessant de ‘avantguarda’ que es fa en aquestes terres sense cap tipus de cotilla etiquetable.

Organitza: NØVAK, SELF i ANTIC TEATRE

www.novak.es
www.selfzine.es

Concierto

Duración: 150 min

Horario
Martes 30 de Mayo – 20:30
10 euros (Incluye CD)
Compra de entradas

[+] Info