{ function-body } ; error de David Fernández

 

Usant la realitat virtual com a eina expressiva, l’intèrpret desdibuixa sobre l’escena els límits de la realitat, contraposant el cos a allò virtual, qüestionant la validesa de les dinàmiques digitals que ens assolen, mentre que porta al límit les possibilitats expressives del mitjà digital aplicat a les arts performatives. “He construït un dispositiu escènic per accedir a diversos nivells discursius que se solapen, contradiuen i complementen simultàniament. Usant narratives pertanyents al món dels videojocs, les xarxes socials i el cinema, he programat un món propi on ho controlo tot i des d’on puc, per fi, ser autèntic, prescindir del món físic, dels rituals i de la comunitat.


David Fernández utilitza l’escena com una forma radical de comunicació que fa servir el cos, la música i la tecnologia quotidiana com els seus principals elements expressius. Les seves propostes són plenes de risc, poesia, humor i experimentació. L’energia punk i la filosofia del do it yourself impregnen una feina que abasta des de la música clàssica a sales simfòniques (ha dirigit dues peces a la sala de la Filharmònica de Berlín) fins a sessions improvisades en solitari. Aclamat per la premsa espanyola per les seves performances, més de vint produccions amb la seva companyia i altres encàrrecs el confirmen com un creador singular. Ha enregistrat i produït 3 CD amb el seu projecte Ecce Cello. Des del 2011 resideix i treballa a Berlín.

Performance, text, música, disseny 3D i programació: DAVID FERNÁNDEZ
Amb el suport de Landesmusikrat Berlin i Fonds Darstellende Künste.

Idiomes: Castellà i anglès
Durada: 55 minuts
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA