Y POR QUÉ JOHN CAGE? de MONTDEDUTOR


Dijous 29 de febrer a les 20:00
Divendres 1 de març a les 20:00
Dissabte 2 de març a les 20:00
Diumenge 3 de març a les 20:00


El setembre del 2022 vam celebrar l’onzè aniversari de l’estrena de Y por qué John Cage? a l’Antic Teatre. L’experiència fou tan màgica que de nou tornem a casa, vibrant alt, a compartir aquest treball tan estimat.
Aquesta es la nostra primera peça junts, amb ella vam descobrir un llenguatge i la nostra manera de fer, i també, el que podíem aportar al món de les arts en viu. És una proposta molt senzilla en la que dues persones, en Guillem i en Jorge, dialoguen i discuteixen sobre què fer, sobre com enfrontar aquest procés creatiu. Les paraules que fan servir es transformen en sons i, a partir del ritme i la musicalitat que inevitablement produeixen, tracten d’acordar les regles d’un joc en el que el públic s’hi descobreix totalment immers.


Les vides de Jorge y Guillem s’entrecreuen una nit d’estiu del 2008 a Barcelona, en Guillem va demanar foc al Jorge i aquest li’n donà. Al cap d’un mes de la coneixença ja vivien junts i, uns quants mesos mes tard, van començar a col·laborar creant peces en parella i també algunes col·laboracions; els primers anys a Amsterdam i, ja després, a Barcelona. Els seus primers treballs com YPQJC? i #LOSMICRÓFONOS, ens parlen del llenguatge i les convencions; els darrers, com El Movimiento o Las cosas del amor, tracten de posar coses en relació per tal de moure assumptes profunds. Ara, ja cap dels dos fuma, però porten 15 anys cuidant aquesta petita foguera amb molt treball i molt d’amor.

Idiomes: castellà
Durada: 60 minuts
Edat recomanada: +5 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA

 

Creació i interpretació: JORGE DUTOR i GUILLEM MONT DE PALOL

Peça escènica coproduïda per l’ANTIC TEATRE/ADRIANTIC i amb la col·laboració de LAPORTA (Barcelona) i A RAS DE SUELO (Las Palmas de Gran Canaria). Estrenada a l’ANTIC TEATRE Barcelona el 22 de setembre del 2011.

www.montdedutor.com

Instagram: @montdedutor

Facebook: @guillem mont de palol

#JOHNCAGE #MONTDEDUTOR