PAPY – Lucha Emilia

PAPY és un solo de bufó i circ molt contemporani. El projecte neix d’inquietuds socials, contradiccions polítiques, d’impotència, de ràbia i d’una dona que dona forma a una escenografia i un cos al·legòrics en un espai-temps en efusió.
Combinant els registres de la performance i el relat, PAPY tendeix cap a una revolució simbòlica, metamòrfica i orgànica, convidant el públic a un viatge poètic-polític cap a la dignitat.


Lucha Emilia. Nascuda a Santiago de Xile, s’ha format com a artista de circ i clown/bufó. El seu recorregut i formació d’artista s’ha desenvolupat a Xile, Argentina, Brasil i, principalment, França, (escola de circ Le Lido i formació de clown a CNAC). Ha participat amb: el col·lectiu d’experimentació escènica Terzo Livello, la cia. London bitches, Choka-Choka i Cie OFF. Des del 2020 desenvolupa la seva carrera entre França, Xile i Espanya a través de la creació de PAPY, un solo de bufó i circ estrenat el 2022. La seva recerca entorn del bufó, el personatge i la seva deconstrucció, el joc entre poesia i provocació són els eixos de la seva línia artística i escènica, convidant al debat i a la reflexió des del feminisme.

Dijous 16 de maig a les 20:00
Divendres 17 de maig a les 20:00
Dissabte 18 de maig a les 20:00
Diumenge 19 de maig a les 20:00
Idiomes: castellà
Durada: 50 minuts
Edat recomanada: +12 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
COMPRAR ENTRADES

Autora i intèrpret: EMILIA GUTIÉRREZ EPSTEIN (LUCHA EMILIA)
Mirada dramatúrgica: ZOÉ DEBARY (GASPAR ZOÉ)
Creació d’il·luminació: GABRIELA BIANCHI
Creació sonora: FLAVIA SAVI & LAAZ
Ajuda en la construcció d’escenografia, vestuari i creació de màscara: JULIETTE ARMENTÉ
Còmplices intrínsecs: GREGORIO TORCHIA i VALENTINA MELOTTI

luchaemilia.wixsite.com/proyectopapy