Danzas Primitivas, de Javier Vaquero Ollero – Nou blog en procés / Nuevo blog en proceso

Sembla que la cosa s’anima. Després de la recent incorporació de Neotaxidermia de Victoria Macarte, Javier Vaquero Ollero també s’uneix als blogs en procés de Teatron amb les seves Danzas Primitivas. Us animem a descobrir-les i acompanyar el seu procés.
++++++++++++++++++++
Parece que la cosa se anima. Después de la reciente incorporación de Neotaxidermia de Victoria Macarte, Javier Vaquero Ollero también se une a los blogs en proceso de Teatron con sus Danzas Primitivas. Os animamos a descubrirlas y a acompañar su proceso.

Blogs en procés: espais íntims i a la vegada públics a on diferents creadors comparteixen tot tipus d’informació sobre el seu treball, documentant així el seu particular procés. Us els recomanem. I us animem a compartir amb el món els vostres propis procesos creatius.
++++++++++++++++++++
Blogs en proceso: espacios íntimos y a la vez públicos donde diferentes creadores comparten todo tipo de información sobre su trabajo, documentando así su particular proceso. Os los recomendamos. Y os animamos a compartir con el mundo vuestros propios procesos creativos.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Danzas Primitivas, de Javier Vaquero Ollero – Nou blog en procés / Nuevo blog en proceso

  1. Vx says:

    Bienvenido al club!

Comments are closed.