13 EL MUSICAL13 EL MUSICAL

PRECIO: 5€

Protagonizado por adolescentes entre 13 y 16 años, este espectáculo musical nació en Broadway en 2008 y trata temas como el miedo, el bullying y la manipulación.

Un musical sobre adolescentes, interpretado por adolescentes entre 13 y 16 años. Esto es 13, El Musical, un espectáculo nacido en Broadway en 2008, que ahora tiene versión sabadellense de la mano de Carlos de la Rosa, Irene Garrido y Abel Garriga, impulsores de la compañía Teatre d’Insomni. La obra ha sido todo un descubrimiento y quienes la han podido ver se han emocionado con la historia de Evan, un chico de 13 años, que deja Nueva York para instalarse en un pequeño pueblo de Indiana. Allí tendrá que aprender a convivir con nuevos compañeros de instituto y se dará cuenta que hacerse mayor no es fácil porque el miedo, el bullying y la manipulación harán acto de presencia.

FITXA ARTÍSTICA

Irene Garrido, adaptació lletres

Carles de la Rosa, adaptació llibret i direcció escènica

Irene Garrido, direcció vocal

Abel Garriga, direcció musical

Arnau Vidal, direcció tècnica

Montse Argemí, coreografia

Adri Mena, Carles Bernal, Josep Puig i Rubén Galdeano, músics

PREU: 5€ 

Protagonitzat per adolescents entre 13 i 16 anys, aquest espectacle musical va néixer a Broadway el 2008 i tracta temes com la por, el bullying i la manipulació.

Un musical sobre adolescents, interpretat per adolescents entre 13 i 16 anys. Això és 13, El Musical, un espectacle nascut a Broadway el 2008, que ara té versió sabadellenca de la mà de Carles de la Rosa, Irene Garrido i Abel Garriga, impulsors de la companyia Teatre d’Insomni. L’obra ha estat tot un descobriment i els qui l’han pogut veure s’han emocionat amb la història d’Evan, un noi de 13 anys, que deixa Nova York per instal·lar-se en un petit poble d’Indiana. Allí haurà d’aprendre a conviure amb nous companys d’institut i s’adonarà que fer-se gran no és fàcil perquè la por, el bullying i la manipulació faran acte de presència.

FITXA ARTÍSTICA

Irene Garrido, adaptació lletres

Carles de la Rosa, adaptació llibret i direcció escènica

Irene Garrido, direcció vocal

Abel Garriga, direcció musical

Arnau Vidal, direcció tècnica

Montse Argemí, coreografia

Adri Mena, Carles Bernal, Josep Puig i Rubén Galdeano, músics

Share

Comments are closed.