MàquinaBrecht (última sesión)MàquinaBrecht (última sessió)

Viernes 29 noviembre, 17.00 h

A las 17:00h Enmedio Colectivo.
A las 18:30h RE-presentación: Numax de Roger Bernat.
A las 19:30h Roger Bernat

Con EnMedio (acciones subversivas en espacio público) y Roger Bernat (dramaturgo i director de teatro). Mesa de trabajo abierta entre los participantes al taller por tal d’establecer ideas, reflexiones i conclusiones de les jornadas y sondear los márgenes de posibilidad de creación de un evento escénico.

RE-presentación: Numax de Roger Bernat.
El 1979, despues de dos años y medio de vagas, movilizaciones y una insólita experiencia de autogestión, los trabajadores de la fábrica de electrodomésticos Numax acordaron en asamblea que las últimas 600.000 pesetas de la caja de resistencia serian para que Joaquim Jordà registrase su lucha. El resultado fue serNumax presenta, un film clave del cine documental catalán. 34 años mas tarde uno de nuestros experimentadores mas reclamados por toda Europa, Roger Bernat, ha decidido reconstruir y re-presentar los debates de los comités de la fábrica. Un nuevo espectáculo de este creador catalán inclasificable, que con sus experiencias interactivas y de participación que hace mas de una decada que nos hace pensar sobre que caminos puede tomar el teatro del futuro.

Más información:
http://rogerbernat.info/engira/re-presentacion-numax-1979/Divendres 29 novembre, 17.00 h

A les 17:00h Enmedio Colectivo.
A les 18:30h RE-presentació: Numax de Roger Bernat.
A les 19:30h Roger Bernat

Amb Enmedio (accions subversives a l’espai públic) i Roger Bernat (dramaturg i director de teatre). Taula de treball oberta entre els participants al taller per tal d’establir idees, reflexions i conclusions de les jornades i sondejar els marges de possibilitat de creació d’un esdeveniment escènic.

RE-presentació: Numax de Roger Bernat.
El 1979, després de dos anys i mig de vagues, mobilitzacions i una insòlita experiència d’autogestió, els treballadors de la fàbrica d’electrodomèstics Numax van acordar en assemblea que les darreres 600.000 pessetes de la caixa de resistència serien perquè Joaquim Jordà enregistrés la seva lluita. El resultat va serNumax presenta, un film clau del cinema documental català. 34 anys més tard un dels nostres experimentadors més reclamats arreu d’Europa, Roger Bernat, ha decidit reconstruir i re-presentar els debats dels comitès de la fàbrica. Un nou espectacle d’aquest creador català inclassificable, que amb les seves experiències interactives i de participació ja fa més d’una dècada que ens fa pensar sobre quins camins pot prendre el teatre del futur.

Més informació:
http://rogerbernat.info/engira/re-presentacion-numax-1979/

Share

Comments are closed.