LA COMPANYIA EXPERIMENTAL LABORATORIO TEATRO PRESENTA EL SEU SEGON ESPECTACLE ALTAZOR

altazor

 La Companyia Laboratorio Teatro va néixer l’any passat al si de l’Escola Laboratori d’Expressió Corporal Dramàtica de més de 15 anys d’història a la ciutat de Barcelona amb Hambret, una versió lliure del clàssic de Shakespeare

 Aquest segon espectacle Altazor es presenta els propers dies 31 de maig i 6 i 13 de juny a les 20:00h a la Sala Laboratorio

Sota la direcció de Jessica Walker, actriu i directora Xilena, vinculada al teatre experimental, la cerca espiritual i el creixement personal neix el segon projecte de la companyia Laboratorio Teatro. La seva primera obra Hambret, va ser una de les 10 seleccionades pel Festival d’Almagro Off 2014.

Altazor és una lectura teatral del clàssic poemari “Altazor o el viatge en paracaigudes” del poeta xilè Vicente Huidobro. Una profunda inquisició sobre la vida, la mort i la bellesa, recreada a l’escenari en una posada en escena visceral, poètica i crua.

Altazor és un crit al cel des d’un escenari evocador de paper, tela i ferro on explota la poesia sobre la nostra humanitat.

L’espectacle es presentarà a la Sala Laboratorio al Passatge Sant Antoni Abad 6 de Barcelona.

Us compartim el teaser de l’obra i el link a la prèvia d’un documental en postproducció sobre el procés creatiu de la mateixa.

Per a més informació no dubteu a contactar-nos.

www.laboratorioteatro.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.