Aquest dijous última intervenció Job Ramos a nyamnyam. Dinar i berenar

DIJOUS 27 DE MARÇ. Un grup de gent al voltant d’una taula – Job Ramos. Dinar i berenar
Última intervenció d’en Job Ramos a l’espai nyamnyam. Ja no queden places pel dinar i convoquem un berenar a partir de les 19h on els assistents al dinar estan convidats a quedar-se. Serà un berenar dolç i salat a l’estil nyamnyam.
Envia un email a espai@nyamnyam.net per a reservar la teva plaça.
IMATGE_JOB_FINAL
“Llegaron a la casa. Abrieron la puerta. Se tiraron al sofá. Bebieron y comieron. Tan solo aquello que no requería preparación alguna. Madalenas, jamón york, plátanos, un aguacate.Mientras charlaban afuera era de noche.”“Los cinco desayunaron de manera copiosa. Tostadas, queso, tortilla, yogurt, fruta. El mantel de color amarillo no cubría la mesa por entero, a uno de los lados quedaban al descubierto unos escasos 5 centímetros de madera sin tratar.”
JOB RAMOS
Treballo amb impossibles. Intento dominar situacions i llocs que sabem d’entrada que no són possibles de controlar, però no per això deixo de fer-ho. «Deixeu-me intentar-ho igualment». Busco generar situacions d’estranyesa, allunyades de la noció d’utilitat o construcció. Exploro rols de dominació: reconstruint llocs, dirigint persones, modificant tempos. Com a conseqüència, la noció de fracàs i d’impossibilitat estan presents en el que faig.+ info sobre el cicle “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda”: www.nyamnyam.netRESERVA: espai@nyamnyam.net
ON: Espai nymnyam. Pallars 94-96, 6è 1era.
QUAN: Dinar a les 14h. Berenar a les 19h.
QUANT: 12€ dinar / 8€ berenar
El projecte és totalment autogestionat, y es generen els honoraris dels creadors reconvertint els diners que aporten els assistents en l’intervenció i el menjar que es consumeix; així nyamnyam a través de la seva feina pot remunerar als artistes, element que creiem imprescindible en el món de la creació.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Aquest dijous última intervenció Job Ramos a nyamnyam. Dinar i berenar

 1. louboutin femme pas cher
  Friday 25th May, 2014 [url=http://www.jolipunk.fr/lien.php?key=chaussure-louboutin-pas-cher]chaussure louboutin pas cher[/url]
  Litecoin’s longevity isn’t sure. With regards to 230 substitute silver coins occur, according to CoinMarketCap, with more added every week — and also virtually each one touts improvements. Many of these people, like dogecoin, tend to be attaining consideration. For now, the majority of vc’s are nevertheless devoted to bitcoins. [url=http://www.jolipunk.fr/lien.php?key=louboutin-pigalle]louboutin pigalle[/url]
  Shand seemed to be noted for his serve as a take a trip article author in addition to conservationist. He ended up being the author of countless textbooks including “Elephant Tales” as well as “River Pet dog: A trip About the Brahmaputra.In [url=http://www.jolipunk.fr/lien.php?key=louboutin-homme]louboutin homme[/url]
  FAMU President Elmira Mangum revealed to provide the woman congrats for the alarming triumph how the Rattlers performed above sixth-ranked Fl every night earlier. [url=http://www.jolipunk.fr/lien.php?key=christian-louboutin]christian louboutin[/url]
  “Eric prompted you every single day together with his appreciation, his / her bravery with the exceptional daring spirit, as well as that we are very grateful,” your show’s assertion said. “On account of the throw, group and manufacturers, all of us mail our own appreciate, our own feelings in addition to our prayers in order to Eric’s family during this difficult time.In .

 2. Hi, constantly i used to check webpage posts here
  in the early hours in the daylight, for the reason that i like to find out more and more.

Comments are closed.