EXVOTS // LAP Teatre Principal d’Olot – Museu dels Sants // 2 de maig

Dijous 2 de maig a les 20-21-22 h. al Museu dels Sants

Raquel Tomàs performatitza l’univers dels exvots en una acció escènica a partir de materials presents en l’exposició (que es pot veure al Museu dels Sants del 23 de març al 26 de maig) i d’altres específicament parateatrals. Un joc de ficció-realitat que parla de la por, la il·lusió i la necessitat. Des de la intimitat cap a la realitat, de les tares pròpies cap a les tares socials. Diu: faré un exvot, el duré a una ermita i esperaré. Buscaré els propietaris de cames, braços i fotos que trobi pel camí i m’explicaran les seves històries, o me les inventaré. I va i ho fa.
I si demanéssim realment les coses que volem a qui ens les pot donar?

Durada: 20 minuts / Preu: 4 €

EXVOTS, el projecte global inclou una acció escènico-expositiva que inclou els elements instal·latius i la seva contemplació com a part de la proposta escènica. Es tracta de jugar amb elements de la instal·lació i d’altres creats específicament per traslladar tot l’univers Exvots a l’escena, dins un codi parateatral o performàtic.

Per a dur a terme aquesta acció compto amb la col·laboració de la coreògrafa Tuixén Benet i el músic Hans Laguna. Així com amb el suport de Jordi Solé Andrés a la part tècnica.

La dramatúrgia de la peça es completa amb la “visita” de les caixes amb els exvots contemporanis que amaguen històries i reflexions sota la cera.

Més info AQUÍ

exvots: crec en els miracles from raqueltomas on Vimeo.

Exvots: crec en els miracles és un vídeo d’Ana Ugarte al voltant del projecte Exvots i més concretament de l’exposició al Museu dels Sants (23 març-26 maig 2013). Un projecte artístic de Raquel Tomàs al voltant de l’univers dels exvots, objectes perfectes que representen coses imperfectes. Un joc de ficció-realitat que parla de la por, la il·lusió i la necessitat. Des de la intimitat cap a la realitat, de les tares pròpies cap a les tares socials. Una exposició i una acció escènico-expositiva que acompanya i recrea tot aquest univers.

www.exvots.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.