CURS INTENSIU FEBRER – BUTOH

BUTOH. La potència del buit fèrtil
amb Ariel Procajlo
8 i 9, de 10 a 14h
preu: 60€ (10% dte alumnes amb matrícula)
retallada_IMG_2388

En aquest taller entrarem en l’estudi i la connexió entre els dos centres creatius imprescindibles per a la creació en Butoh: el centre del cos (tan tien) i l’estat ‘just’ de la ment.

A través d’un estudi simple i a la vegada precís de l’estructura anatòmica de la pelvis buscarem conèixer, ampliar i potenciar la seva funció com a centre motor i energètic de tot moviment en el cos.

Treballarem també el just estadi de vigília de la ment, els diversos nivells d’atenció que permeten posar-nos a disposició de la creació, aixecant-se com receptacle dels diferents ‘esdeveniments’ i ‘estats’ que dansen el cos. La força buida del tan tien (centre del cos) i el buit de la ment ens situa en una predisposició al buit fèrtil necessari per a ballar en Butoh.

La fisicalitat i les imatges seran les eines per a comprendre, unificar i utilitzar aquests dos pols; i vivenciar la improvisació, coreografia, creació i dansa.

+ info
http://www.tragantdansa.com/admin/upload/noticias/235pdf.pdf
+ info altres intensius de l’hivern
http://www.tragantdansa.com/cat/?sec=cursos&id=37

 

 

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.