Mostra tragantProcessos amb Helena Pellisé i Guy Leon

dissabte 20 juny, 21h
mostra de treball de creació Taking a Walk,
dels residents Helena Pellisé i Guy Leon.
amb xerrada després de la mostra
entrada gratuïta (aforament limitat)

Taking a Walk

En aquest projecte treballem com a marc conceptual al voltant de l’acció del caminar com a forma artística i iniciadora de la dansa. I la construcció a escena del cos com a paisatge.
Com a partitura de moviment utilitzem una sèrie de pautes de composició instantània que ens ajuden a crear diferents escenes i paisatges poètics d’imatges i memòries del nostre camí en comú, atravessant diferents etapes i estats emocionals. Un viatge d’anhel cap a la simple naturalitat.

Helena Pellisé

Ballarina, improvisadora i pedagoga. Formada en dansa contemporània a Barcelona i especialitzada en improvisació a Israel amb beca AECID (07-08). Des de llavors está compromesa profundament amb aquesta disciplina com a eina pedagògica, d’investigació i creació en el seu treball de cos i moviment. Amplia la seva formació amb mestres com Lisa Nelson, Steve Paxton, Julyen Hamilton, Scott Smith, cía. Mal Pelo, cía. Raravis (Andrés Corchero i Rosa Muñoz), Steve Clorfeine. Desenvolupa la seva pròpia metodologia dins del seu laboratori improLab, del qual ha surgit la cia. Los 3 nombres de un gato. Organitza el CIM, Cicle Improvisació en Moviment en col.laboració amb el Centre Cívic Barceloneta. Actua amb les seves pròpies creacions i col.labora amb artistes d’altres disciplines a Espanya, Israel, Alemanya i Suissa. www.helenapellise.blogspot.com

Guy Leon

Ballarí, improvisador i terapeuta de Shiatsu. Enfoca el seu treball de cos i moviment a través del contacte físic, tant amb la práctica del Contact Improvisació com en el seu treball terapèutic. Es forma com a ballarí entre Tel Aviv i Barcelona (amb Karl Frost, Andrés Corchero, Aryie Burzstain, Dieter Heitckamp, Steve Clorfeine, Jorg Hassmann, Jess Curtis), i com a terapeuta a l’Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona (09-12). Ha actuat amb diferents projectes i companyies tant a Israel com a Espanya. Treballa conjuntament amb l’Helena Pellisé en projectes, investigacions i creacions com CUE Barcelona, BodyWalks i la cocreació del solo Fragments de cos i el duo Taking a walk. Actualment és professor de moviment i contact improvisació, forma part de improLab i de la cía. Los 3 nombres de un gato. www.guyleon.blogspot.comCartell Helena i guy processos còpia

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.