diumenge 28 de juny, Jam Contact Improvisació a tragantDansa

diumenge 28 de juny
Classe de CI de 18 a 19,15h, amb Alba Sagarra
Jam oberta de 19,15 a 21,30h
5€ (Classe + Jam), 2€ Jam.

Afinant l’escolta
Partirem de la nostra presència per compartir i crear una dansa en contacte. Treballarem la nostra escolta i consciència corporal per entrar en un espai d’improvisació i dansa amb l’altre. Proposem un contact on la tècnica va arribant de manera progressiva, permetent-nos integrar la nostra percepció de l’eix, pes, espirals, centre, desplaçament, push &pull, etc., a la dansa. Obert a tots els nivells, no es requereix experiència prèvia en CI.

Alba Sagarra (Barcelona)
Ballarina, Psicòloga, terapeuta corporal, Shiatsu Moviment. Practitioner BFRP i Formadora de Flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra. Formada com a Professora de Laboratorio en la metodologia Essència – Presència per Jessica Walker. Imparteix sessions i classes de treball corporal i dansa des de 2004.
Cartell JAM Juny

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.