Formació [inside MOVEMENT] 2016 Inscripcions obertes per la propera Edició: gener – juny 2016

Sin t’tulo-1
amb Olga Tragant i professors convidats
dimarts i dijous de 9:30 a 14h
dimecres de 11 a 15:15h
245€ (mensuals/ inclou les classes setmanals, els convidats i el curs intensiu al Camp amb allotjament i àpats inclòs)
Oberta la recepció de sol·licituds per la propera edició de la Formació en Dansa Contemporània [inside MOVEMENT] 2016
Si n´esteu interessats/des cal que ens envieu:
CV + carta de motivació
Abans del 26 d´octubre
a info@tragantdansa.com

[ inside MOVEMENT ] és un programa de Formació en Dansa Contemporània dirigit i impartit per Olga Tragant, que integra diverses àrees i continguts: l’anatomia vivencial / consciència sensorial, la tècnica del moviment i el treball de creació.
[ inside MOVEMENT ] s’adreça a qualsevol persona -amb experiència prèvia en el treball amb el cos i la dansa- interessada en aprofundir en coneixements de dansa i moviment. Aquest programa ofereix uns continguts essencials que poden servir per ser aplicats a diversos àmbits professionals i / o ajudar en el desenvolupament personal.

Olga Tragant (Barcelona) Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i directora de l’espai tragantDansa. Gràcies a una beca Fulbright/”la Caixa”, viatja i resideix set anys als Estats Units on realitza un Màster en Dansa Contemporània i un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat d’Illinois a Urbana-Champaign). A Nova York estudia dansa en diverses escoles i professors (Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School). L’any 1997 viatja a Amsterdam per estudiar a la School for New Dance Development (SNDO). Al 2002 i gràcies a una beca del Ministerio de Educación realitza una estada al Japó a on estudia amb diverses companyies de Butoh. Ha compaginat la dansa amb els estudis de treballs de consciència corporal, i des de l’any 2000 estudia Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain. L’Olga Tragant comença els seus treballs de creació l’any 1993 i des d’aleshores ha presentat el seu treball a diferents teatres i sales de Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol, a França, Portugal, Holanda, Estats Units, Japó i Mèxic, Marroc. Des de l’any 2002 dirigeix l’espai tragantDansa [educació i creació en moviment] des d’on continua la tasca artística i docent i d’es d’on gestiona i organitza diversos projectes d’educació i creació. L’Olga Tragant té una experiència de vint anys en la docència de la dansa.

+ info: http://www.tragantdansa.com/admin/upload/cursos/25programa_insideMOVEMENT_2016COMPLET.pdf

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.