Tècnica, exploració i composició amb Natalia Jiménez a tragantDansa

11800337_874802729221785_4447452906413512277_n

Cossos composats (tècnica, exploració i composició)
amb Natalia Jimenez
dissabte, 21 novembre de 10 a 14:30 i de 16 a 18h
diumenge, 22 novembre de 10 a 14:30
70€ (10% descompte per alumnes matriculats curs 2015-2016 i membres APdC)

Aquest taller pren el seu enfoc en obrir les possibilitats del cos en moviment des de l’exploració i la tècnica. Entenent per tècnica, el desplegament de les possibilitats que ens permet la construcció de cossos específics. La pràctica es desenvoluparà a través de la percepció, ampliant les formes de la mirada i de l’escolta, l’adaptabilitat a través de l’equilibri i la plasticitat del cos mitjançant el contacte. Són aquestes les eines base sobre les que ens centrarem per prendre decisions, estar creatius/ives i composar individual i onjuntament.

Natalia Jiménez (Barcelona/Jaen) Treballa com a intèrpret a les companyies cia Mudances (Barcelona), Balleto de Cerdeña (Itàlia), Compañía Bebeto Cidra (Barcelona), Cia Iliacan (Barcelona), Ex-Nihilo (Francia), Compañía Metros, Vértebro-teatro, projecte Caldera Express’08 amb el coreògraf Jeremy Wade, entre altres. Co-creadora junt amb la Iris Heitzinger del projecte L_ENTES, una coproducció del festival Neo. Co-direcció junt amb la Xus Picher Destinatarias&Cia, projecte itinerant (Chile- Costa Rica-España) i col•laboració amb artistes d’altres disciplines. Col•labora amb altres artistes independents com Guido Tuveri, Angel Zotes, Mercé Moreno, Ángel Durán, Pep Durán i Leticia Moy (antropòloga). Exerceix com a formadora de l’associació Trans-formas de Teatro Social y del Oprimido amb col•lectius de problemàtica social. Imparteix classes de tècnica de dansa contemporània i improvisació en centres de formació i creació com La Caldera (Barcelona), Area (Barcelona), Ramón Solé (Barcelona), Conservatorio profesional de Valladolid i Universidad Popular (Jaen). Imparteix tallers intensius de dansa a professionals i amateurs actors, ballarins a Catalunya, Espanya, Itàlia, Costa Rica i Xile.

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.